LEPA BRENA SAMO NA JAHTI MOŽE DA SE ODMORI! Ne voli HOTELE, a ovo je njen LUKS brod od 6.000.000 €, sa 6 SPAVAĆIH SOBA, MERMER…

Showbizz

LEPA BRENA SAMO NA JAHTI MOŽE DA SE ODMORI! Ne voli HOTELE, a ovo je njen LUKS brod od 6.000.000 €, sa 6 SPAVAĆIH SOBA, MERMER…

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović imaju svoju jahtu, koja, prema pisanju medija, košta oko 6.000.000 evra i na njoj se pevačica jedino može lepo i kvalitetno odmoriti.

– Ne mogu da se odmorim u hotelima, ne volim da se šminkam, da nosim tašnice, štiklice. Volim divljinu, gde nema nikakve gužve, preterano muzike, da je mir. Uglavnom je to na jahti, malo krstarimo, plovimo. Nikad se nisam tako dobro odmorila kao kada sam krstarila. Volim da čitam, meditiram, malo joga, plivanje, šetnja, lagana hrana. Mediteranski duh – otkrila je Brena.

A iako je dosta pričala o jahti, pevačica je sama otkrila da ima šest spavaćih soba, do sad nisu pokazivali kako izgleda ceo brod i unutrašnjost. Do sada smo mogli da vidim samo jahtu spolja, a njena prijateljica je jednom prilikom na društvenoj mreži Fejsbuk objavila je fotografije kako jahta izgleda iznutra.

Dnevni boravak je prostran, sa velikim televizorom, a na mermernom stolu, sem poslastica i voća, vidi se i novčanik pun evrića.

Jedna od spavaćih soba imala ima čak i svoje kupatilo, a vodilo se o svakom detalju pa su i peškiri brendirani i u nijansi pločica.

– Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija – govorila je Brena.

– Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam celog života zaista želela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam želela – rekla je Brena u ranijem intervjuu. kurir.rs/telegraf.rs