Bio je previše BLIZAK sa koleginicom, a onda se firmom prolomio VRISAK: Zaigrao se i slomio joj kosti

Ispovijesti

Bio je previše BLIZAK sa koleginicom, a onda se firmom prolomio VRISAK: Zaigrao se i slomio joj kosti

Jedna Kineskinja je tužila svog kolegu nakon jer joj je navodno slomio tri rebra kada ju je previše jako zagrlio. Žena je izvela previše prisnog muškarca na sud u Junksiju i tražila odštetu za troškove lečenja i izgubljene prihode zbog gubitka funkcije na poslu.

Kako su preneli kineski mediji, ona kaže da je ćaskala sa kolegom na svom radnom mestu, kada joj je prišao drugi kolega i zagrlio je izuzetno čvrsto. Od zagrljaja je navodno zavrištala od bola. Navodi se da je osetila nelagodu u gr*dima čak i nakon što je napustila posao.

Ona je, ne znajući stepen povrede, stavila malo vrelog ulja na gr*di i otišla u krevet umesto da traži medicinsku pomoć. Pet dana kasnije, kada su se bolovi u gr*dima pojačali, odlučila je da ode u bolnicu.

Rendgenski snimak je otkrio tri slomljena rebra, dva na desnoj strani gr*dnog koša i jedno na levoj. Žena je bila prinuđena da ode sa funkcije, što je rezultiralo gubitkom prihoda. Takođe je morala da troši novac na lečenje i medicinsku sestru koja je dolazila u njen dom da je neguje.

Tokom oporavka, žena je stupila u kontakt sa kolegom koji joj je slomio rebra i pokušala da pregovara sa njim o nagodbi. Međutim, muškarac je navodno tvrdio da ona nema dokaz da je povredu prouzrokovao njegov “prijateljski zagrljaj”.

Žena je na kraju podnela tužbu protiv njega, tražeći nadoknadu za svoj finansijski gubitak, a sudija je naložio da plati 10.000 juana (oko 170.000 dinara) kao odštetu. Sud je saopštio da nema dokaza da je žena tokom tih pet dana učestvovala u bilo kakvim aktivnostima koje su mogle prouzrokovati prelom kostiju. (objektiv.rs)