Pradjed vozi bebu u kolicima kako bi se njegova unuka odmorila, prizor topi srca

Zanimljivosti

Pradjed vozi bebu u kolicima kako bi se njegova unuka odmorila, prizor topi srca

Video pradjed koji čuva svoje praunuče i daje svojoj unuci zasluženi odmor rastopio je srca mnogih korisnika TikToka. U videu koji je pregledan gotovo tri milijuna puta, korisnica @Emilyinwanderland snimila je svog djeda kako šeće vrtom gurajući bebu u kolicima.

“Kad tvoj 95-godišnji djed šeće po vrtu kako bi tvoja beba zaspala, a ti možeš bez ometanja uživati u obroku”, napisala je te dodala da je djed uživao u šetnji. Prizor je mnoge oduševio.

“Prekrasan trenutak. Imaš sreće što si ga zabilježila i što ćeš imati takvu uspomenu”, “Neka se svi sjete snimiti ovakve trenutke. Dobili smo tehnologiju da bismo ovakve trenutke mogli učiniti vječnima”, pisali su neki.

Jedan dužnosnik Ureda za popis stanovništva SAD-a, citiran u New York Timesu, tvrdi da je Amerika usred booma prabaka i pradjedova. Procijenio je da će do 2030. većina osmogodišnjaka imati barem jednog živog pradjeda ili prabaku.

Baby boomeri su ljudi rođeni između 1946. i 1964. Rađali su vrlo mladi, a njihova djeca također imaju malu djecu, što znači da su danas žive tri ili četiri generacije obitelji.

Uloga prabake i pradjeda slična je ulozi bake i djeda, uz nekoliko suptilnih razlika.

“Neki pradjedovi i prabake ponovno žive svoje uloge djedova i baka. Brinu za svoje praunuku, putuju s njima, odgajaju ih. Međutim, češće su pradjedovi i prabake malo manje uključeni nego što su bili kao bake i djedovi”, navodi članak na Liveabout.com. index.hr

@mylittlenutshell

He did not want to stop walking baby around. Love him! #greatgrandpa #grandpa #baby #family

♬ the winner takes it all – november ultra