MAJA PROVELA NOĆ U SAMICI! Marinkovićka napala Cara, 3 policajca su je jedva savladala! Odvukli je u POLICIJSKU STANICU! SKANDAL!

Showbizz

MAJA PROVELA NOĆ U SAMICI! Marinkovićka napala Cara, 3 policajca su je jedva savladala! Odvukli je u POLICIJSKU STANICU! SKANDAL!

Maja Marinković je privedena nakon fizičkog napada na Filipa Cara, Lazara Čolića Zolu i ostale goste hotela na Voždovcu u kom se odigrala velika drama! Naime, u petak veče izbio je skandal kakav nismo imali prilike da vidimo ni u “Zadruzi 5”.

Starleta je došla da se vidi s Carem, s kojim je obnovila vezu. On je tog momenta bio kod Zole, koji je tu odseo, da se dogovore oko snimanja spota. Maja je iz čista mira doživela pomračenje uma i počela da se ponaša kao da je sam đavo ušao u nju.

– Maja i Filip ponovo su počeli da prave skandale epskih razmera. Iako je delovalo da se nikada neće pomiriti ni ponovo biti zajedno, desio se njen raskid s Pecom Raspopovićem, a Carev s Dalilom, što je bio razlog više da se oni opet spoje. Sve je ispalo spontano. Car joj je slao poruke, ona odgovorila i došlo je do dogovora da se vide i ponovo podgreju ljubav. Car je imao snimanje emisije na Pinku, a Maja potpisivanje ugovora. Bila je idealna prilika da se vide i osete jedno drugo. Car je mnogo kasno završio snimanje emisije, negde posle tri ujutru. Imao je dogovor da ode kod Zole u hotel na Voždovcu, gde je ovaj bio smešten. Već tada je Maja počela da sikće na njega, nije želela da se viđa sa Zolom. Tu su se žučno posvađali, ali su oboje spustili loptu i dogovor je pao da ona dođe kod Zole u hotel – počinje priču izvor blizak starleti koji je upućen u sva dešavanja vezana za njen odnos s bivšim zadrugarom, pa nastavlja dalje:

– Maja je upala u hotel i već na recepciji je napravila skandal jer nije želela da ostavi ličnu kartu kod recepcionera. Psovala ga je i galamila na njega. U jednom trenutku je nasrnula na Cara i počela da urla. Grebala ga i čupala. Bacala je sve po hotelskoj sobi. Letele su lampe, piksle i sve što je nalazila. Niko nije mogao da joj priđe. Onda je skočila i na Zolu i izgrebala ga po telu. Oni su jedva uspeli da je izbace iz sobe onako pocepanu i bosu. Kada je videla da nema gde, Maja je počela da lupa na sva vrata soba i budi goste. Upala je u jednu od soba i počela da bije nepoznatu ženu koja je tu odsela. Ta žena je pokušavala da je istera iz svoje sobe. kurir.rs/republika.rs