“Mama Je Spavala U Sobi Sa Teta Gocom, A Tata Je Donosio NOŠU Za Nuždu”: Jagodinka Opisala TRAUMU

Ispovijesti

“Mama Je Spavala U Sobi Sa Teta Gocom, A Tata Je Donosio NOŠU Za Nuždu”: Jagodinka Opisala TRAUMU

Jedna žena podelila je ispovest koja je šokirala javnost, a mi vam prenosimo delove njene potresne priče.

Ušuškani život uz brojnu familiju i poznata lica prva je asocijacija na jedan miran život u mirnom gradiću. Ne i za Jagodinku. Potiče iz, kako je sama napisala, obrazovane i imućne porodice. U njenom detinjstvu najvažniji su joj bili otac i nana (majkina majka), koja ju je čuvala dok su roditelji bili na poslu.

– Otac moj, tada najdraže biće pored nane je, iako u godinama kao i moj deda, bio najveselije biće otkad sam se rodila. Kad završi sa poslom, dođe firminim autom po mene, odveze me kući gde se igramo kao dva mala deteta sve dok ne dođe vreme za spavanje. Tata me ušuška i legne pored mene da me ne bi bilo strah – rekla je Jagodinka.

– Od malena sam znala samo za oca i nanu. Majku sam viđala samo na sat-dva, kada se vrati s posla. Pojela bi ono što bi otac pripremio, presvukla se i nastavila dalje sa svojim životom, po kafanama, birtijama i drugim ženama koje mi je predstavljala kao koleginice i prijateljice – opisala je.

Jagodinka je, piše dalje, rasla, otac je izveo da ode u prevremenu penziju kako bi mogao da vodi računa o njoj i krenula je u školu. Tada se više uključila u razgovore sa decom i drugim ljudima i došla do zapanjujućeg saznanja.

– Polako sam od komšiluka počela da razaznajem da s mojom majkom nešto nije u redu, ali u početku nisam shvatala šta tačno. Niko se nije usuđivao da mi kaže otvoreno. Pitala sam oca da mi objasni, na mi on je samo odsečno rekao da se “ona razlikuje od nas”, a onda prošaputao da “više voli žene”. Ja sam to razumela kao da voli svoje prijateljice, kao što uostalom volim i ja svoje. Tek kada sam i sama porasla, shvatila sam da je moja majka le*bijka – napisala je Jagodinka i otkrila dalje:

– Tada sam uvidela da moje čuđenje tome što “teta Goca” praktično živi kod nas i spava sa mojom majkom u istom krevetu u trpezariji, dok otac i ja spavamo u odvojenim krevetima u sobi. Otac nam je donosio usred noći nošu za nuždu, jer nam je, tobože, lakše da se tako praznimo umesto da idemo u toalet kao sav normalan svet – otrkila je žena samo neke od detalja iz svog života. (objektiv.rs)