DADU MEŠALJIĆ PREVARIO MUŽ DOK JE BILA TRUDNA, SADA JE POSJETILA PLASTIČARA: Evo Kako Izgleda – SLIKA NAKON INTERVENCIJE (FOTO)

DADU MEŠALJIĆ PREVARIO MUŽ DOK JE BILA TRUDNA, SADA JE POSJETILA PLASTIČARA: Evo Kako Izgleda – SLIKA NAKON INTERVENCIJE (FOTO)

Pjevačica “Zvezda Granda” Dada Mešaljić, upamćena po britkom jeziku, napravila je potpunu promjenu u svom izgledu. Naime, Dada je preživjela teške trenutke kada ju je suprug prevario sa koleginicom i to kada je bila u drugom stanju.

Pjevačica je okrenula novi list i riješila da zablista, a čak je odradila i estetsku intervenciju. Dada je povećala usne i priznala da nikad nije imala više samopouzdanja nego sada.

– Cilj je bio da bude skoro neprimetno, a svakako da bude efekta. Radila sam usne i prezadovoljna sam, osećam se prelepo i samopuzdanje mi je poraslo i što je nabitnije ne hodam kao patka. Nisam protiv estetskih zahvata sve dok se radi u granicama normale, što je slučaj kod mene – objasnila je Dada, a mnogi su je pohvalili s obzirom da nije preterala za razliku od mnogi koleginica.

– Pošto dosta vas kaže da sam procvetala, jesam vala i to! Nikada srećnija, zadovoljnija i ispunjenija – napisala je Dada, pa dodala:

– Drago mi je da se to primećuje. (balasevizam.novi.ba)

Share this content:

You May Have Missed