Mama Čiji Je Sin Rođen Bez Nogu I Jedne Ruke Kaže: On Je Za Mene Savršen

Mama Čiji Je Sin Rođen Bez Nogu I Jedne Ruke Kaže: On Je Za Mene Savršen

Mama čiji je sin rođen bez nogu i jedne ruke nijednog trenutka nije pristala na abortus, iako je tijekom trudnoće znala što je očekuje. Dapače, kaže da je on savršen! Rosie Higgs je u trudnoći upozorena da će dječak vjerojatno imati sindrom amnionskih brazdi. Djetetovi udovi se ne razvijaju pravilno u maternici kada je taj sindrom prisutan.

Ona je ignorirala sve savjete prijatelja i obitelji da treba prekinuti trudnoću. Sada kaže da je to najbolja odluka koju je mogla donijeti, prenosi Mirror. Maleni Henry odmah je imao operaciju razdvajanja ruke, a sada je voli koristiti dok se kupa i igra.

Bila sam sigurna da ga želim zadržati

“Kada mi je rečeno da moje dijete neće imati noge i jednu ruku, bila sam mnogo zabrinuta i potresena. Bez obzira na sve savjete i priče o abortusu, ja sam bila sto posto sigurna da ga želim zadržati”, rekla je 29-godišnja Rosie.

 

Prema riječima roditelja, maleni Henry odlično napreduje i nemaju nikakve brige po pitanju njegove budućnosti.

“Jasno mi je da će njegov život uvijek biti pomalo drugačiji, ali sam sigurna da će se moći izboriti sa svim budućim izazovima”, rekla je Rosie.

Mama je od porođaja u kontaktu s mnogim drugim roditeljima čija djeca imaju slične probleme.

“Oni su toliko posebni. Mi im pomažemo u svijetu. Jasno je da moramo prilagoditi kuću njegovim potrebama, kako bi se lakše mogao kretati.”

“Možda nema noge i ruku, ali je, barem što se mene tiče, on apsolutno savršen”, izjavila je ponosna mama. novizivot.net

Share this content:

You May Have Missed