“Ovo je moj sponzor, stariji je od mene 33 godine, a EVO ŠTA SAM DOBILA ZA 3 GODINE VEZE”

“Ovo je moj sponzor, stariji je od mene 33 godine, a EVO ŠTA SAM DOBILA ZA 3 GODINE VEZE”

Nikol Dauns (21) na Instagramu otvoreno govori o tome kako je u vezi sa svojim sponzorom Majklom (54). Redovno na ovoj društvenoj mreži deli poklone koje dobija od njega, a za tri godine, koliko su u vezi, bilo ih je dosta.

Ovih dana proslavili su tačno tri godine veze. U to ime, od Majla je dobila poklone u vidu parfema, šminke, gomile nakita, Louis Vuitton komada i lustera.

Sve to je okačila na Instagram uz poruku: “Srećna treća godišnjica! Ne mogu da verujem koliko sam srećna što sam te našla. Vreme je proletelo”.

Nikol, inače, detalje svoje veze deli i na TikToku, gde ima oko pola miliona pratilaca i gde redovno govori o vezi sa Majklom, od koga je mlađa 33 godine. Ona često beleži njihoveizlaske u šoping, gde joj Majkl kupuje dizajnersku odeću, ali je vodi i na kozmetičke zahvate.

– Iako govorim o njemu da je moj sponzor, činjenica je da ga volim i da želim da zasnujem porodicu sa njim – kaže Nikol, dodajući da je ne interesuje negativnost komentatora i njihovo vređanje. S druge strane, kaže, ima i mnogo onih koji je mole da ih “nauči” kako da i sami postignu to isto. (zena.blic.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicole Downs 🧚🏻 (@nicoledownns)

 

Share this content:

You May Have Missed