DA LI JE ONA NAJMLAĐA TRUDNICA IKAD? Kada Vidite SA KOLIKO GODINA JE ZATRUDNELA NEĆE VAM BITI DOBRO (VIDEO)

DA LI JE ONA NAJMLAĐA TRUDNICA IKAD? Kada Vidite SA KOLIKO GODINA JE ZATRUDNELA NEĆE VAM BITI DOBRO (VIDEO)

Medi je ostala trudna već u 14 godini. Kako bi pružila podršku svim mladim devojkama koje ostanu rano trudne često govori o svom životu kako bi pružila podršku onima kojima se dogodi isto što i njoj.

Tri meseca se zavaravala da nije trudna, jer eto ima tek 14 godina, a devojke s 14 godina ne ostaju trudne. Tinejdžerske trudnoće se događaju i najčešće devojka kojima se ovo dogodi, naiđu na brojne osude od svoje okoline, kako od prijatelja tako i od porodice. Medi potiče iz jednog malog gradića u Teksasu, gde se kako je ispričala, u školi ne govori mnogo o zaštiti i nema seksualnog odgoja. Jedini savet koji su im dali je ‘ne radite to’. Iako danas zna da je bila glupa, tada je mislila da je teško ostati u drugom stanju i da se to ne dešava tako lako. I onda se to desilo njoj- sa njenim prvim dečkom. S 14 godina, piše Teen385.

Shvatila je vrlo brzo o čemu se radi jer je prestala da dobija menstruacije. Lagala je mamu i sve ostale, tri meseca, dok nije završila kod doktora jer joj nije bilo dobro. Jedna stvar koje se najviše bojala u celoj toj priči je da će je porodica izbaciti iz kuće i odreći je se, jer je videla da se to došava. Kada je doktorka rekla njenoj mami istinu, Medi je mislila da je to to. Ali mama i cela uža porodica pružili su joj podršku o kakvoj nije ni sanjala. Celu je svoju priču ispričala u YouTube videu.

Medi danas ona ima 19 godina, njena ćerka ima 4 godine i srećna je, ali nije joj nikako bilo lako sa 14. Ostali tinejdžeri su joj se rugali i nazivali ju svakakvim imenima, ali imala je podršku porodice, i to joj je bilo najvažnije. Iako je bila trudna tako rano, nije odustala od škole i uskoro upisuje fakultet, a njena ćerka osnovnu školu, piše Teen385. (espreso.co.rs)

 

Share this content:

You May Have Missed