MINA VRBAŠKI NAKON NASILJA NAPUSTILA SRBIJU – EVO GDJE SE NALAZI SADA: Oglasila se hitno – NIJE DOBRO

Showbizz

MINA VRBAŠKI NAKON NASILJA NAPUSTILA SRBIJU – EVO GDJE SE NALAZI SADA: Oglasila se hitno – NIJE DOBRO

Bivši rijaliti učesnica Mina Vrbaški uključila se u emisiju Ivana Gajića na Kurir televiziji, gdje je otkrila da je kod svog dečka u Norveškoj.

Svog dečka krije od očiju javnosti, a kako kaže bolje joj je tako.

– Više volim da uživam u svojoj intimi, a ne da javno govorim o svom životu – kaže Mina Vrbaški, koja za svog momka ima samo riječi hvale.

Ona je svoj stari život ostavila iza sebe, a sada smatra da je dovoljno sazrela da svoju intimu čuva samo za sebe.

– Ja nisam glupa djevojka, maštovita sam i inteligentna, vjerujem da bih i ovde mogla da stvorim nešto – kaže Mina Vrbaški, koja je nedavno pretrpjela nasilje na internetu.

Kako je objasnila, bila je na meti žene iz Makedonije, prezime joj je bilo Macura.

– Ona se predstavljala kao moja podrška. Slala mi je i pisma i da me voli, pa me je klela. A na kraju sam poslije mnogo godina odlučila da prijavim za visokotehnološki kriminal da se stane na put svemu tome. U cjelokupnom tom javnom životu povukla sam razne negativne ljude na sebe – kaže Vrbaški i dodaje:

– Skoro mi je stigla poruka sa tog profila, ko god da je, da pazim da kada odem za Norvešku da se nešto ne desi mojoj mami i Borisu. Meni je bilo mnogo teško i veoma sam se potresla. Takve pretnje mi nisu naivne – kaže Mina Vrbaški. Izvor:Kurir.rs