OGLASILA SE STANIJA, TIČE SE MARKA: “Moja Porodica Je Zbunjena…”

OGLASILA SE STANIJA, TIČE SE MARKA: “Moja Porodica Je Zbunjena…”

Stanija Dobrojević pomno prati dešavanja u Bijeloj kući, pa je tako sada prokomentarisala sukob Uroša Ćertića sa njenim bivšim dečkom, a dotakla se i Marka Markovića i Maje Marinković.

Bivša zadrugarka je ostala zatečena što je Uroš Ćertić iznio niz uvreda na njen račun, te je prvo dala svoj sud na tu temu.

– Ne znam zašto je mene taj momak vrijeđao jer ga je ne poznajem. Maja mu se svidjela na samom početku, mislio je da će biti sa njom, ali je Marko tu uletio i preoteo mu Maju. Marko se sveti tako, kroz djevojke. Posljednjih dana, ono što sam gledala, vidim Marka koga apsolutno ne poznajem iako sam živjela sa njim tri godine. Iz tog razloga mu zamjeram što nije skočio da me odbrani kada je Uroš govorio sve ono – rekla je Stanija i dodala:

– Marko je neko ko je zaista zvanično prvi moj bivši dečko, mi smo se voljeli i živjeli zajedno, od njega, najmanje što očekujem je da me odbrani. Prvo sam mislila da je ćutljiv, ali kada sam vidjela sukobe oko prodavnice i torte, zapitala sam se i zamjerila mu. Ja sam ga dovezla pred ulazak i bila uz njega. Moja porodica, svi su se zbunili kada su vidjeli da ćute…

– Mi nismo zajedno od februara, ali zvanično od aprila. Raskinuli smo na lijep način, ali neko vreme nismo govorili. Dugo sam se preispitivala pred prekid veze… Glavni razlog je bilo to što sam ga stalno pitala kada će početi nešto da radi. Ja sam neko ko je stalno nešto gradio, priču u Americi, moji proizvodi, rad na kući… Mislila sam da će ga raskid malo i pokrenuti, ali eto, njegov izbor je bio da uđe u Zadrugu… Nikada ga neću pljuvati, ne znam šta mora da uradi unutra da bih ja koristila neke ružne reči… To se neće desiti – dodala je Stanija za “Red”. (balasevizam.novi.ba)

Share this content:

You May Have Missed