MLADU ZAUSTAVILA POLICIJA, PA JE REŠILA DA IM SE IZVINI TAKO ŠTO ĆE DA NAPUNI USTA, POGODITE SA ČIM: Ovo Je Skandal

Ispovijesti

MLADU ZAUSTAVILA POLICIJA, PA JE REŠILA DA IM SE IZVINI TAKO ŠTO ĆE DA NAPUNI USTA, POGODITE SA ČIM: Ovo Je Skandal

Ovu ženu sud sumnjiči za dilovanje ko*aina, ali je za dlaku izbegla zatvorsku kaznu kroz aktiviranje uslovne kazne Jedna mlada dama uhvaćena je u pijanom stanju za volanom, dok je divljački vijugala putem…

Nakon što je zaustavljena od strane policijske patrole, Sofi Nuter pokušala je da prevari saobraćajce na alko testu puneći svoja usta sredstvom za dezinfekciju ruku. Kako britanski mediji navode, Nuterova je vozila beli Suzuki kada su policajci primetili njeno divljačko krivudanje po putu. Automobil je prema navodima skretao preko linije i vraćao se nazad do same ivice svoje trake, a kada je Sofi upitana da duva, ona je odbila dva puta.

Kako stoji u službenom izveštaju, Nuterova je potom pokušala da zavara svoj trag sa ciljem redukovanja očitavanja alkohola sipanjem tečnosti za dezinfekciju ruku u usta, ali to naravno nije prošlo kako je planirala. Ona je na kraju naduvala duplo više od dozvoljene doze u Velikoj Britaniji, što joj nikako neće pomoći zbog toga što poseduje još jednu presudu, zbog koje je dobila dve godine uslovne kazne prošle godine.

Krivična dela vezana za ovu presudu predstavljaju posedovanje her*ina i kr*ka sa namerom rasturanja i posedovanje kradenih predmeta. Ovu ženu sud sumnjiči za dilovanje ko*aina, ali je za dlaku izbegla zatvorsku kaznu kroz aktiviranje uslovne kazne.

Međutim, sudija ju je tada upozorio da će se gotovo sigurno naći u zatvoru ukoliko napravi još jedan prekršaj. Ipak, ova žena dobila je samo godinu dana društveno korisnog rada, uključujući i dvadeset dana rehabilitacije, ispraćenih sa 25 sati neplaćenog rada, zabranom vožnje tokom 23 meseca i novčanom kaznom od sto funti. (espreso.co.rs)