OVO NIKAKO NE RADITE 31. OKTOBRA AKO NE ŽELITE DA NAVUČETE BIJEDU NA VRAT: Evo zašto je važno

Zanimljivosti

OVO NIKAKO NE RADITE 31. OKTOBRA AKO NE ŽELITE DA NAVUČETE BIJEDU NA VRAT: Evo zašto je važno

Astrolozi su upozorili na neke stvari koje tog dana ne biste smjeli da radite. 31. oktobra se na zapadu slavi Noć vještica. Astrolozi su upozorili na neke stvari koje tog dana ne biste smjeli da radite. Dobro zapamtite njihove riječi.

Pa tako, kažu da 31. oktobra veza između svijeta mrtvih i živih postaje opipljivija, a zbog svojevrsnog “procepa” između svetova, postoji rizik da nehotice upadnete u nevolje, a sa kojima ćete se kasnije teško nositi.

Astrolozi kažu, nema potrebe da žurite i mijenjate svoje aktivnosti ili pokrećete važne promjene Nemojte se prepustiti svojim strahovima, poželjno je da rizikujete, ali u okvirima svojih interesovanja, niko od vas ne očekuje nagle promjene. Šta treba, a šta nikako ne raditi na 31. oktobar?

Na ovaj dan neće biti teških astroloških situacija u vidu pomračenja ili retrogradnih planeta. Ali i dalje morate da pratite svoje emocije. Ovaj dan je dobar za brak ili vjeridbu. Ako se dugo niste usuđivali da nekome priznate svoju ljubav, sada je vrijeme. Takođe, dan je povoljan za posjetu rođacima ili putovanje.

31. oktobra preporučuje se odlazak na odmor ili makar mini “brejk” od posla i obaveza. Morate da se odmorite, jer su u prvoj polovini oktobra četiri planete odjednom promijenile pravac, a što je drastično uticalo na blagostanje.

31. oktobar je inače iddealan dan za posjetu ljekaru i kozmetičaru. Ovo se odnosi na kozmetički salon, nikako frizerski, jer upravo šišanje i feniranje su dvije najgore stvari koje biste mogli da uradite posljednjeg dana oktobra.

31. oktobar je energetski neutralan dan, pa ga provedite mirno, dalje od buke, gužve i slavlja. Ukoliko ipak odlučite da slavite uz muziku i u mnogobrojnom društvu, zvijezde će vam okrenuti leđa, možete očekivati prepreke u svemu što radite. (Espreso.rs)