PRVE FOTOGRAFIJE CECE IZ BOLNICE: “Ništa nije bezazleno”! Pjevačica KRILA da ima zdravstveni problem!

Showbizz

PRVE FOTOGRAFIJE CECE IZ BOLNICE: “Ništa nije bezazleno”! Pjevačica KRILA da ima zdravstveni problem!

Svetlana Ceca Ražnatović u dokumentarcu koji je snimljen o njoj otkrila je da mora na operaciju zbog zdravstvenog problema koji ima, a sada su se pojavile prve fotografije iz bolnice.

Na fotografijama se vidi kako Cecu pripremaju za operaciju, a pjevačica nije bila uplašena već nasmijana. Kako je Ražnatovićeva sama otkrila, u bolnici će biti zadržana samo dva dana, nakon čega će moći da nastavi oporavak u hotelskoj sobi:

– Najmanje ćemo 12 dana tamo ostati. Rekao mi je doktor da će operacija trajati 6 sati, da je to standard za tu intervenciju. Ja moram da idem na tu operaciju, da li sada ili za dva mjeseca, ja moram da idem. Znam da operacija traje, ali ja želim da riješim to i da se osjećam dobro u svojoj koži – ispričala je Ceca.

– Svi su bili iznenađeni zašto operacija traje 6 sati i naravno uvijek postoji briga, nikad ništa nije bezazleno – ispričala je Lidija.

Ceci je bilo najvažnije da je operiše vrhunski hirurg kako ne bi imala vidljive posljedice na koži.

– Znala sam da odlazim u profesionalne, dobre ruke. Poznajem osobe koje su već bile kod tog doktora, koje su imale iskustva sa njim. Željela sam prvo da ga upoznam i da napravimo konsultacije kako bih vidjela da li imam poverenja u njega – rekla je Ceca.

Iako oporavak traje dugo, Ceca je nakon dijve nedelje nastavila sa svojim radnim obavezama.

– Već nakon dvije nedelje od operacije, ja sam bila na bini, iako to nije bilo preporučljivo – kaže Ceca. (foto:blic tv)