Trudna bivša zadrugarka: Alen i Maja Hadrović čekaju još jedno dijete, čestitke stižu sa svih strana!

Showbizz

Trudna bivša zadrugarka: Alen i Maja Hadrović čekaju još jedno dijete, čestitke stižu sa svih strana!

Alen i Maja Hadrović upoznali su se i zavoljeli u četvrtoj sezoni “Zadruge”, nakon čega su stali na ludi kamen, dobili sina, a za nekoliko mjeseci dobiće pojačanje! Naime, kako prenose domaći mediji, Maja je ponovo trudna, a Alenu će poslije dečaka podariti još jedno dijete! Radosne vesti podijelili su prvo sa najmilijima, a saznanja medija su ubrzo i potvrdili.

– Jeste, istina je, čekamo još jednog bebca, presrećni smo i ne mogu da vam opišem koliko smo se danas radovali, kada su nam potvrđeni otkucaji srca na ultrazvuku – kaže Alen za Pink.rs.

Velike snove sanjali su još u “Zadruzi 4”, u kojoj su se upoznali i zavoljeli. Tada su smišljali imena za djecu, a san im se obistinjuje.

– Iskreno, volio bih djevojčicu, jer imamo već dva dječaka! Ali svakako bih se jednako obradovao i još jednom junaku. Ako bude djevojčica, zvaće se Angelina, po mojoj sestri, a ako bude muško, Maja će da bira ime ili ćemo zajedno. Još nismo smislili, jer smo Vuk i Angelina odredili još kad smo bili u Zadruzi – rekao je Alen za Pink.rs.

Podsjećanja radi, njih dvoje su krajem decembra prošle godine postali roditelji dječaka kojem su dali ime Vuk, dok Maja iz prethodne zajednice ima sina Andriju. Izvor: Pink.rs