“Ako drugi to NE RADE, ne znači da je pogrešno”: Devojka ZAPROSILA dečka, izazvala burne reakcije

Ispovijesti

“Ako drugi to NE RADE, ne znači da je pogrešno”: Devojka ZAPROSILA dečka, izazvala burne reakcije

Sukhmin Garcha (27) zaprosila je svog partnera Širaza Brara (27) u julu ove godine. Ali nakon što je njihov video o veridbi postao viralan na društvenim mrežama, Sukhmin se brzo našla na meti uvreda i kritika, a brojni korisnici su joj rekli da nema samopoštovanja, da je sebična, da bi trebalo da se stidi i da njen partner ne izgleda srećno.

Video je dobio veliku podršku muških korisnika, ali Sukhmin je bio iznenađena kada je videla toliko kritika od žena. Tako su mnoge žene prokomentarisale da bi radije preplivale okean nego što bi zaprosile partnera.

– Uvek sam bila otvorena za ovo. U početku sam bila prilično nervozna. Htela sam da nađem pravi trenutak za to. To nam nije pravilo probleme. Moj dečko je imao najveći osmeh na licu. Naše porodice su bile zaista podrška i srećni su zbog toga. Moja mama je bila veoma ponosna. Iskreno, rekla bih samo uradite to! Ako ste oboje na istom nivou u vezi, ne morate ni da razmišljate, rekla je ona.

– Samo zato što to nije uradilo mnogo ljudi, ne znači da je pogrešno. To su samo zastarele rodne uloge koje je stvorilo društvo, mi smo nova generacija i definitivno možemo da izgradimo novo društvo gde rodne uloge ne postoje. Moji prijatelji i porodica su to odobrili. Dobila sam malo mržnje na TikTok-u, ali vrlo malo u poređenju sa pozitivnim komentarima, rekla je ona i dodala:

– Mnogo mržnje dolazilo je od žena, što je bilo veoma iznenađujuće. Bilo je zanimljivo videti kako muškarci podržavaju ženu tokom prosidbe. U našem društvu uvek želimo jednakost, ali zbog kulturološke pristrasnosti uvek postoji otpor. Zaista verujem da moramo da probijemo ove norme i da živimo do svog punog potencijala. U svetu u kome ima toliko negativnosti, trebalo bi da izaberemo da širimo dobrotu i ljubav, zaključila je Suhmin. (objektiv.rs)