SMRŠALA 50 KILOGRAMA I SADA JE KAO ČAČKALICA, OVO JE DIJETA ANE NIKOLIĆ: Evo Šta Trebate Popiti Čim Ustanete, OTKRILA I JELOVNIK…

SMRŠALA 50 KILOGRAMA I SADA JE KAO ČAČKALICA, OVO JE DIJETA ANE NIKOLIĆ: Evo Šta Trebate Popiti Čim Ustanete, OTKRILA I JELOVNIK…

Ana Nikolić uspjela je da smrša više od 50 kilograma, a otkrila je na koji način je regulisala kilažu i kako izgleda njena dijeta. Pjevačica je priznala kako izgleda 7 dana zdrave ishrane koje se pridržava.

“Moja tajna kako sam smršala. Nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnu rutinu. Čim ustanem pijem 2 čaše vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Poslije toga slijedi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sviježa salata ili pahuljice. Za vrijeme ručka jedem bijelo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (bijelo bršno), držim se unosa kalorija od 1000kcal do 1200kcal. Slatkiša sam se odrekla skroz. Meso takođe sem ribe. Ako mi baš padne šećer onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe”, rekla je ona, pa dodala:

“Čovjek mora čvrsto da odluči da nešto želi da promijeni i samim tim će uspjeti. Prvih mjesec dana je teško, ali navikneš se. Uz pomoć tableta za mršavljenje nisam osjećala glad i nisam imala potrebu da večeram. Ako ogladim u kasne sate pojedem nešto od povrća. Šargarepa, krastavac ili samo zelenu salatu. Što manje slano to bolje. Pijem 2 do 3 litra vode dnevno. Nekad i 4!”

JELOVNIK

Doručak:

– 2 jajeta na oko uz jedan paradajz

– Jogurt sa pahuljicama i 1 voće

– jabuka i šaka oraha

-kajsija/trešnje sa jogurtom

Ručak:

-supa od brokolija

-pržene paprike sa rižom

-losos i spanać

-pečurke sa lukom i bijelo meso

-zelena salata sa tunjevinom/škampima

– zelje sa ribom

Večera:

– jogurt

-ili neke voćke

Uz sve to naravno moj svakodnevi trening, piše “Novi“. (haber.ba)

Share this content:

You May Have Missed