Svake noći je imala isti PROBLEM sa mužem, dok im LJUBAVNIK nije pomogao na bizaran način

Svake noći je imala isti PROBLEM sa mužem, dok im LJUBAVNIK nije pomogao na bizaran način

Žena iz Velike Britanije ispričala je kako su učestale svađe sa njenim mužem oko novca i računa dovele do toga da nađe ljubavnika, koji joj sada plaća hiljade funti mesečno kako bi joj pomogao sa hipotekom, piše Miror. Džulija (37) iz Dorseta (ime je promenjeno), u braku je sa svojim mužem (40) nešto više od decenije. Ali usred krize troškova života sa rastućim kamatama, njihova veza je stavljena pod nepodnošljiv pritisak, tvrdi ona.

Dok su svake noći izbijale svađe oko toga kako priuštiti krov nad glavom, Džulija je na sajtu za upoznavanje potražila spas od svakodnevnog stresa. Njen ljubavnik (37) joj je onda ponudio da pomogne u pokrivanju nekih troškova.

Majka troje dece kaže da joj je on platio 2.500 funti (336.000) za hipoteku. Dodaje da je, iako oseća krivicu, to “pomoglo da se oslobodi od stresa”

– Došlo je do faze u kojoj bi se svake večeri pojavila ta tema. Gde god da pogledate su vesti o hipotekama, računima i kamatama – otkriva Džulija za Miror.

Ona u nastavku kaže da je pre šest meseci otišla na sajt za upoznavanje Illicit Encounters, koji je popularan među onima koji varaju bračne partnere. Videvši pod kojim je stresom, ljubavnik joj ponudio pomoć, ali njen muž nije znao odakle novac dolazi. (objektiv.rs)

Share this content:

You May Have Missed