Dvije djevojčice (11 i 14 god) navodno si*ovane u Beču, sve se odigrala u poslijepodnevnim satima…

Region

Dvije djevojčice (11 i 14 god) navodno si*ovane u Beču, sve se odigrala u poslijepodnevnim satima…

Bečka policija izvijestila je u subotu ujutro o sumnji na si*ovanje i povredu spolnog samoodređenja. Zločin se navodno dogodio u Beču-Meidlingu u četvrtak poslijepodne.

Toga su dana dvije djevojčice, stare 14 i 11 godina, navodno otišle u stan na mjestu zločina jer su, prema tvrdnjama policije, od Iračanina (18) tražile dro*u. Starija je već poznavala jednog od muškaraca. Tada je u stanu bio i Austrijanac (17). Navodi se da je 14-godišnjakinja dobrovoljno stupila u spolni odnos sa 17-godišnjakom, javlja policija.

Nakon toga, međutim, on je navodno 14-godišnjakinju prisilio na daljnje se*sualne radnje. Priča se da je 18-godišnjak si*ovao 11-godišnjakinju, a potom ju teško se*sualno zlostavljao. Dvije su djevojke tada uspjele pobjeći i uzbuniti policiju. Dvojicu mladića uhitili su u stanu policajci iz zapovjedništva gradske policije Meidling.

Austrijanac (17) je privremeno uhićen i prijavljen zbog sumnje na povredu spolnog samoopredjeljenja. Već je pušten iz pritvora, tvrde istražitelji. Iračanin (18) je nakon uhićenja odveden u zatvor Josefstadt pod sumnjom za si*ovanje i teško se*sualno zlostavljanje.

Nažalost nastavljaju se loše vijesti koje se odnose na se*sualna napastovanja u Beču. Izvor: Kroativ.at