“ODE NA RAŽANJ AKO GA MI DOHVATIMO” Intrenet se usijao zbog odbeglog pantera, Srbi zbijaju šale: “Evo ga posle paprikaša i gomboca” (FOTO)

“ODE NA RAŽANJ AKO GA MI DOHVATIMO” Intrenet se usijao zbog odbeglog pantera, Srbi zbijaju šale: “Evo ga posle paprikaša i gomboca” (FOTO)

Vest da je u ataru Apatina viđen panter, od kraja oktobra pa sve do danas unosi strah u živote meštana. Sa druge strane, na društvenim mrežama, Srbi su našli načina da se dobro zabave, te se zbog pojedinih šala ljudi prodržavaju za stomak od smeha.

.Nakon početnih priča da je viđen, pojavila se se svedočenja žitelja oblužnjih sela u okolini Apatina, a zatim i tragovi pantera u blatu. Panter za kloga se navodi da je došao sa tla Mađarske, postao je i tema društvenih mreža. U šalama na račun egzotične životinje, prednjače Lale i Ličani, te se fore samo nižu i smenjuju.

“Sad mi kaže mama pobegao crni panter u Apatinu. Druže, ne bih iz kuće smela da izađem, kakav sam ja baksuz, mene bi prvu pojeo”, napisala je jedna korisnica Tvitera.

“Ako vam crni panter pređe put, to znači da ste u Apatinu”, još je jedan od komentara.

“Vojvođani bi rekli: ‘Panter koji hoda nije dovoljno dimljen'”, “To nisu klasični Vojvođani, tipa Sombor, Subotica, to su Ličani, Bosanci, Hercegovci, Kordunaši, Baninci. Ode panter na ražanj ako ga mi dohvatimo”, napisali su neki od korisnika Tvitera.

“Joj sad će Vojvođani da krenu da nas ubeđuju da se ne kaže Crni Panter nego tipa Mrkavac ili Nasuvo sa Leopardom”, napisao je ovaj tviteraš.

“Mislim da bi tamo rekli šunka od pantera i onda poslužili pršutu kakvu do tada nismo videli”, glasio je stav ovog tviteraša.

Jedan od tviteraša je “napisao i pravilnik” ponašanja šta da (ne) radite ako sretnete pantera.

“1. ne pokušavajte da ga muzete ili jašete 2. nemojte mu nuditi rakiju, so i pogaču 3. neće ni kiseli kupus, boraniju i grašak 4. nemojte da ga zovete kume…”, napisao je.

Ražanj kao rešenje, nametnuo se u sledećem tvitu.

“To nisu klasicni vojvodjani,tips Sombor,Subotica,to su Ličani,Bosanci,Hercegovci,Kordunaši,Baninci.Ode panter na ražanj ako ga oni(mi)dohvate(dohvatimo)”

Sledeći se dotakao omiljene vojvođanske poslastice.

“Crni panter posle paprikaša i gomboca” blic.rs

Share this content:

You May Have Missed