OVO KRIJE DECENIJAMA! NADA TOPČAGIĆ BILA U VEZI SA ĆENTOM: Pevačica 2 godine volela KRIMINALCA koji je UBIJEN, šok!

Showbizz

OVO KRIJE DECENIJAMA! NADA TOPČAGIĆ BILA U VEZI SA ĆENTOM: Pevačica 2 godine volela KRIMINALCA koji je UBIJEN, šok!

Nada Topčagić je pre udaje za muža Zlatka Đorđevića bila devojka čuvenog žestokog momka osamdesetih godina Radeta Ćaldovića Ćente, otkriva Kurir. Njih dvoje su se zabavljali skoro dve godine, a tu epohu obeležili su klanovi, vođe, kriminalni obračuni… Srpska estrada se godinama povezuje sa opasnim momcima s vrelog asfalta, budući da su na tezgama gde su nastupale naše pevačice najčešći gosti upravo bili ljudi iz podzemlja. Tako su se Nada i Ćenta i upoznali. To je za Kurir potvrdio biznismen, pevačicin prijatelj, koji se u to vreme zabavljao s Vesnom Zmijanac.

– Bila je to velika ljubav. Nadu je voleo moj prijatelj Ćenta, a ja sam Vesnu. Družili smo se i provodili. On je bio lud za Nadom. Zabavljali su se oko dve godine, nakon te veze ona se udala za Zlatka – navodi naš izvor i dodaje:

– Pevačice su u to vreme često za muževe birale takozvane žestoke momke. Mnogi su tragično završili, što u sukobu sa zakonom, što u međusobnim obračunima kriminalnih bandi i mafijaških klanova. Nada nije želela takvim životom da živi i okrenula se muškarcima koji su pre svega domaćini. Upoznala je Zlatka, zaljubila se i nije dugo razmišljala, brzo mu se zaklela na večnu ljubav – kaže naš izvor i dodaje da je Nada i posle raskida s Ćentom ostala u dobrim odnosima.

Rade Ćaldović Ćenta bio je jedan od najbližih saradnika Ljubomira Magaša, zvanog Ljuba Zemunac. Osuđivan je za iznudu novca, ucene, teško razbojništvo i krađu. Bio je blizak prijatelj i Lepe Lukić. Kraljica narodne muzike mu je dolazila u Nemačku da peva na zabavama koje je on organizovao. To je Lepa svojevremeno potvrdila za Kurir.

Mi smo pozvali Nadu, koja tvrdi da se s pokojnim Ćentom samo družila.

– Bože svašta, nemam komentar, glupost, laž. Zlatko, čuješ li ovo, kažu da sam bila s Ćentom u vezi. Mi smo se družili. Sa čovekom smo bili na svadbi. Budalaštine, nemam reči – rekla je Nada.

Ćenta je ubijen u noći između 14. i 15. februara 1997. u Francuskoj ulici u Beogradu, nakon što je izašao iz kluba “F6”. Nepoznati ubica ga je izrešetao dok je sedeo u svom vozilu. S njim je stradala i njegova dugogodišnja prijateljica Maja Pavić, televizijska voditeljka na Studiju B i TV Pinku i kuma Cece Ražnatović. Ekipa Kurira