Dječak zbog tumora na mozgu ne smije van iz kuće, no mještani su učinili nešto divno!

Dječak zbog tumora na mozgu ne smije van iz kuće, no mještani su učinili nešto divno!

Dječak nakon operacije tumora na mozgu je ograničen na kuću iz koje ne smije van, no mještani su se udružili čineći divne stvari za njega. Mali Quinn Waters samo se želi igrati, kao i svako dijete. No nakon velike operacije je ograničen na kuću, a prozor mu je jedini put prema vanjskom svijetu.

Odmah nakon njegovog trećeg rođendana, dijagnosticiran mu je tumor na mozgu. Nakon dijagnoze dječak je prošao operaciju i nekoliko kemoterapija, kao i transplantaciju koštane srži.

Dječak se trenutno oporavlja te ne smije izlaziti van. No još uvijek se odlično zabavlja zahvaljujući svim posjetiteljima ispred njegova prozora.

Quinn je počeo dobivati posjetitelje čim se vratio iz bolnice, a to su bili većinom članovi obitelji. No kada je njegova majka, Tara, podijelila situaciju svog sina s kolegama s posla, oni su ga odlučili posjetiti te su čak upalili svoje sirene za njega.

Nakon što je Tara objavila taj posjet na Facebooku, iznenadila se svim porukama i komentarima koje je primila. I drugi su željeli pozdraviti njezinog sina. Neki su željeli doći odjeveni u superheroje, svirati mu ili mu prirediti predstavu ispred prozora.

Lokalni vatrogasci su se isto dovezli do njega te su čak dali Quinnu da proba njihovu kacigu. novizivot.net

Share this content:

You May Have Missed