Dostavljač pizze je brzo reagirao kada je žena šapnula: ”Nazovi policiju”

Region

Dostavljač pizze je brzo reagirao kada je žena šapnula: ”Nazovi policiju”

Kada je dostavljač pizze došao na vrata, primijetio je nešto šokantno. Žena srednjih godina s plavicom na oku mu je poručila da nazove policiju. Svi mi imamo dužnost brinuti se jedni za druge. Ovaj je muškarac mogao ignorirati vapaj u pomoć te dopustiti smrt jedne žene. Joey Grundl dostavljač je pizze, ali je ujedno i heroj. Jednog je dana, kao i svaki drugi, dostavljao pizze. Dobio je narudžbu i krenuo prema kući. Kada je došao do vrata primijetio je nešto šokantno. Najprije su se vrata otvorila, a Dean Hoffman je uzeo pizzu iz njegovih ruku. No Joeyu je nešto drugo privuklo pažnju.

Iza Hoffmana je bila žena srednjih godina. Imala je veliku plavicu na oku. Pokazala je na nju te je bez glasa rekla da pozove policiju. Bila je prestravljena. Grundil se ponašao kao da se ništa nije dogodilo. Uzeo je novac i otišao. No nije namjeravao samo mirno sjediti. Čim je došao u automobil, nazvao je policiju. Objasnio je što se dogodilo. Policija je krenula, ali je Grundil ipak odlučio pričekati da vidi hoće li sve biti u redu dok ne stignu.

Mnogi ljudi bi ostavili situaciju u rukama policije, ali ne i on. Stigao je policijski auto. Pokucali su na vrata te im je otvorio Hoffman koji je svim silama nastojao zadržati ih od ulaženja. No, policija je ipak ušla te je pronašla isprebijanu ženu. Uhitili su Hoffmana, a ženu su odveli u bolnicu. Nakon što je vidio da je na sigurnom, Grundil se vratio na posao.

Iako je bio dugo odsutan od posla, Grundil je mogao imati probleme, ali je htio biti siguran da je žena dobro. Ona je kasnije rekla policiji da je mislila da će umrijeti tu istu večer Hoffman je bio njezin bivši te je tog dana nasilno ušao u njezin dom. Tada ju je počeo tući.

Policija je pretražila njegov automobil u kojem je pronađem pištolj kojim je Hoffman prijetio ženi. Dobro je da Hoffman nije posumnjao u Grundila jer je situacija mogla jako loše završiti. No, Hoffman je sada u zatvoru, a žena je na sigurnom. Grundilovo djelo dovelo je do toga da bude pozvan na televiziju. Na televiziji je nosio majicu s Taylor Swift – bio je jako velik obožavatelj.

Fanovi Taylor Swift vrlo su kohezivna skupina te su se pobrinuli da Taylor sazna za Grundilovo djelo. Grundil je već imao karte za njezin koncert, ali je na dan koncerta Swift osobno pozvala Grundila da se nađe s njom. Zamislite da vas vaš heroj nazove herojem? Da smo svi kao Grundil, svijet bi bio mnogo bolje mjesto. novizivot.net