Težak sudar kamiona i automobila: Poginuo mladić, njegovi roditelji u teškom stanju

Region

Težak sudar kamiona i automobila: Poginuo mladić, njegovi roditelji u teškom stanju

U UKC Niš, navode da su sinoć primljena tri pacijenta sa traumama zadobijenih u saobraćajnoj nesreći.

Jedna osoba je poginula, a tri su povrijeđene u sudaru automobila i kamiona sinoć oko 23 sata na autoputu Beograd-Niš. Prema prvim informacijama poginuo je mladić iz sela Lučane kod Bujanovca koji je imao 24 godine. On se nalazio u automobilu, dok su drugo dvoje putnika zadobili teške tjelesne povrede.

Nezvanično se saznaje da su u pitanju državljani Srbije koji su na privremenom radu u Njemačkoj, a u Srbiju su došli povodom predstojećih praznika. Policija traga za vozačem kamiona koji je pobjegao poslije nesreće. U UKC Niš, navode da su sinoć primljena tri pacijenta sa traumama zadobijenih u saobraćajnoj nesreći.

Pacijentkinja E.A. (47) nakon urađene dijagnostike zbrinuta je na odjeljenju grudne hirurgije, utvrđene su povrede grudnog koša-prelom rebara i grudne kosti. Trenutno u stabilnom stanju – kažu u UKC Niš. Treći pacijent N.A. (54) koji je dovezen u UKC Niš nije zadržan na liječenju jer nakon urađene dijagnostike, nisu utvrđene povrede koje iziskuju hospitalno medicinsko liječenje. Nezvanično se saznaje da su dvoje teško povrijeđenih putnika roditelji mladića, koji je nastradao a da je treći lakše povrijeđeni njegov brat od strica.Avaz.ba