Anđelin otac nudio produkciji 50.000 eura da je izvuče iz Zadruge? “Nije ni svjesna da nema gdje da se vrati”!

Showbizz

Anđelin otac nudio produkciji 50.000 eura da je izvuče iz Zadruge? “Nije ni svjesna da nema gdje da se vrati”!

Roditelji Anđele Đuričić nisu se oglašavali otkako je započela vezu sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem u “Zadruzi”. Ipak, poznato je da su zbog sramote napustili Crnu Goru i stavili porodičnu kuću na prodaju. Takođe, njihove komšije iz Đenovića ne prestaju da pričaju o skandalu Đuričićeve u rijalitiju.

Mnogo se nagađalo da su se Anđelini roditelji odrekli nje, a sada je jedan komšija spomenuo da zadrugarka nema gdje da se vrati nakon izlaska iz Bijele kuće.

– Ona nije ni svjesna da se nema gdje vratiti. Opet je javno imala odnos sa matorim. Svaku noć mala radi. Inače, znam da je otac nudio produkciji 50.000 eura da je izvuče napolje – rekao je komšija.

– Nije istina, kao što se piše, da su prodali restoran i pordični hotel za neke ogromne pare. I to što se priča da su prodali kuću i odselili se nije istina – žustro je govorio komšija, koji je prosto ljut što se toliko piše o Đenovićima na ovakav način.

– Ovo je malo mjesto, svi se znaju. Roditelji su joj divni i vrijedni ljudi, požrtvovani. Već su imali jednu veliku patnju, sad im ona priređuje ovo. Ovdje ćeš teško naći da neko pozitivno gleda na sve ovo – nastavlja priču komšija za Kurir. Izvor: Kurir.rs