NAJBOGATIJA BOSANKA DOBILA 150 MILIONA DOLARA OD SUPRUGA PA NAŠLA 16 GODINA MLAĐEG: Atraktivna Sanela ostavila Britanca i zaljubila se u njega (FOTO)

Ispovijesti

NAJBOGATIJA BOSANKA DOBILA 150 MILIONA DOLARA OD SUPRUGA PA NAŠLA 16 GODINA MLAĐEG: Atraktivna Sanela ostavila Britanca i zaljubila se u njega (FOTO)

Sanela Dženkins je najbogatija, a mnogi kažu i najlepša žena koja dolazi iz Bosne. Pre tri decenije otišla je u Veliku Britaniju, tamo je studirala, završila je ekonomiju i informatiku. Na faklutetu upoznala je sada već bivšeg supruga, predavača Rodžera Dženkinsa. Oni su se venčali u Londonu 1999. godine i imaju dvoje dece.

Tokom studija Sanela je osnovala kompaniju koja se bavila pravljenjem kupaćih kostima. Vremenom je stvorila niz uspešnih kompanija i tako stečen kapital često koristila u filantropske svrhe. Poznata je i po tome što je objavila knjigu koja sadrži portrete velikih zvezda i to davne 2009. godine.

– Možemo se seliti na kraj sveta, kao što sam se i ja odselila, ali ne možemo pobeći od sebe. Kultura i karakteri su duboko usađeni u nama i ne može ih promeniti nova adresa stanovanja. Moja deca su veoma privržena Sarajevu i celoj zemlji, kao da su konstantno rasli u BiH. Govore čisti bosanski jezik, tamo imaju vrlo bliske prijatelje – rekla je Sanela, koja se sa decom posle razvoda preselila u Los Anđeles.

Jednom je pričala kako se snašla u Londonu.

– Bogate Londonke uvek su me gledale kao neku naručenu mladu iz istočne Evrope. Nažalost, shvatila sam, družeći se sa “social girls”, ako imaš veliki dijamantski prsten, razgovaraće s tobom, tako da sam nabavila dijamantski prsten. Kupio mi ga je moj dragi suprug kojeg je povredilo to kako su me gledali s visine.

Njen suprug je radio kao bankar, a samo jedne godine zaradio je oko 75 miliona funti, a s obzirom na to da je izvukao banku iz krize bio je nagrađen sa još 30 miliona dolara.

Inače, oni su u braku bili deset godina, a iz istog izašla je bogatija za 150 miliona dolara, a to je polovina njegovog bogatstva. Britanski mediji su njihov razvod nazvali najsrećnijim ikada, jer su se sporazumno dogovorili. Nakon tri godine razdvojenosti Sanela i Rodžer razveli su se mirno i u prijateljskoj atmosferi, piše Tportal.

Ona je potom pronašla sreću u zagrljaju Ašera Monroa. Sa njim je 2020. godine dobila treće dete. Tada je imala 46 godina. On je 16 godina mlađi od nje, a devet godina stariji od njenog sina.

– Za ženu je jako bitno da je s muškarcem koji razume njenu narav. Moj prvi muž bio je Englez, sada sam s Amerikancem zato što se oni ne boje jake žene. Njima to ne smeta, njima je to normalno – otkrila je Sanela za IN magazin.

Danas se i dalje druži sa uticajnim ženama, a nalazi se na listi 500 najbogatijih ljudi iz Velike Britanije, piše “Zadovoljna”. republika.rs

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sanela Diana Jenkins (@sdjneuro)