Muškarac iz čista mira napao profesoricu: Čupao je za kosu, srušio na beton i zadao više udaraca

Region

Muškarac iz čista mira napao profesoricu: Čupao je za kosu, srušio na beton i zadao više udaraca

Profesorica iz novosadske srednje škole “Pavle Savić ” pretučena je jučer kada je krenula sa posla. Ona je zadobila teške tjelesne povrede, između ostalog prelom jagodične kosti. Nesretnu ženu je oko 10.40 sati iz čista mira napao muškarac koji se ušetao u školu i iznenada fizički nasrnuo na nju, kada je nakon nastave od sporednog izlaza iz škole krenula ka kolima na parkingu.

Napadač je napre verbalno napao profesoricu, srušio je na zemlju i pritom zadao udarce rukama i nogama. Kada je pala počeo je da je čupa i legao preko nje, sve do dolaska radnika obezbjeđenja. Pomahnitali siledžija je, dok je udarao ženu, izgovarao gnusne psovke – kaže izvor Kurira i dodaje:

Osumnjičeni je bez bilo kakvog povoda optužio profesoricu da mu je ukrala bicikl, nakon čega je počupao za kosu, srušio na beton i zadao više udaraca pesnicama po glavi i tijelu. Napadač je je alkotestiran i utvrđeno je da ima 1,04 promila alkohola u krvi – dodaje izvor.

Dvije koleginice su pritrčale da joj pomognu, ubrzo je došlo i obezbjeđenje, a potom je pozvana i policija. Izvor: Crna hronika