MUŠKARAC KOJI ŽIVI U HAREMU DOVEO I PETU SUPRUGU: OVA JE STARIJA, IMA 51 GODINU, ALI PRVA ŽENA JE ODOBRILA

Ispovijesti

MUŠKARAC KOJI ŽIVI U HAREMU DOVEO I PETU SUPRUGU: OVA JE STARIJA, IMA 51 GODINU, ALI PRVA ŽENA JE ODOBRILA

Muškarac po imenu Arthur O Urso postao je svjetski poznat nakon što je brazilskim medijima podijelio detalje svog neobičnog života. U vezi je s čak 9 djevojaka, koje naziva svojim suprugama, a otkrio je i da ga je jedna od njih napustila. Prošle se godine još više slomio kad su čak četiri žene odlučile prekinuti vezu s njim.

Tako je ostao sa ‘samo‘ četiri žene, a sada je ipak stigla peta, i to ‘žena puma‘, odnosno ‘cougar lady‘. Riječ je o 51-godišnjoj Olindi koju je morala odobriti Arthurova izbirljiva prva supruga Luana Kazaki (26). Novopečena supruga i ranije je živjela u poliamornoj vezi tako da je ne brine ljubomora drugih žena te je uzbuđena zbog budućnosti.

-Nisam ljubomorna ni na koji način. Odlična sam žena, partnerica i prijateljica. Očekujem da ćemo svi zajedno intenzivno raditi na svemu i da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da se pobrinemo za moju ljubav, Arthura.  Kada sam trebala dobiti Luanino odobrenje, bila sam zabrinuta, osjećaji su mi bili pomiješani. Ali kad smo se upoznale, odmah smo shvatile da među nama postoji neka jaka veza, činilo se kao da se poznajemo iz nekog drugog života”, ispričala je novopečena supruga za Daily Star.

Olindu su prihvatile sve četiri supruge – Luana, Emelly Souza, Amanda Albuquerque i Karol Lacerda. Arhur i Luana, koji su oboje bili svingeri, odlučili su prakticirati otvorenu vezu još 2021. godine. Formalizirali su svoju ‘zajednicu‘ s drugim ženama u jednoj katoličkoj crkvi, iako ona nije pravno obvezujuća. Često objavljuju fotografije i videe na društvenim mrežama na kojima dijele detalje svojih romantičnih odnosa, kao i savjete o seksu. Arthur je zbog aktivnog seksualnog života čak morao sastaviti ‘raspored seksa‘ kako bi sve njegove partnerice bile zadovolj(e)ne.

– Sve moje supruge žele se pobrinuti pod svaku cijenu da uživam u seksu. Sretne su što je to njihov cilj – otkriva zadovoljni suprug, koji priznaje da mu je to stvorilo i određene probleme.

-Naš seksualni život je stvarno zabavan i ugodan i u početku sam pokušavao napraviti raspored seksualnih odnosa. Ali poštivanje tog rasporeda uzrokovalo je mnogo problema. Ponekad sam imao osjećaj kao da se seksam zbog rasporeda, a ne iz zadovoljstva. U nekim situacijama bi se seksao s jednom suprugom, a mislio bih na drugu – otkriva Arhur. hayat.ba