UDALA SE ZA NAJBOLJEG PRIJATELJA SVOG SINA: ONA IMA 42, A ON 24 GODINE

Ispovijesti

UDALA SE ZA NAJBOLJEG PRIJATELJA SVOG SINA: ONA IMA 42, A ON 24 GODINE

Tanya (42) je mama četvero djece i na društvenim mrežama objavljuje videe zajedno sa svojim dečkom Josueom (24) kojeg je upoznala preko svog sina. Naime, Tanyin sin i Josue su najbolji drugovi, a kad god bi došao u njihovu kuću, njih dvoje bi flertovali.

-Dok je dolazio u našu kuću, između nas se rodila ljubav. U početku sam ubjeđivala sebe da mi se ne sviđa, ali je srce prevagnulo – kaže ova žena.

Njih dvoje su započeli vezu prije tri godine, a stali na “ludi kamen” prošle godine, iako su mnogi bili protiv njihove ljubavi.

Prema Tanyinin riječima, u početku nije znala kako da prizna sinovima da je u emotivnoj vezi sa Josueom, te su im tu činjenicu zajedno saopštili.

-Počeli su da se smiju, a onda su rekli da su sve vrijeme znali da oboje gajimo emocije – prisjeća se Tanya.

Dok Tanyina djeca nemaju ništa protiv njhove ljubavi, korisnici društvenih mreža ih svakodnevno osuđuju jer ona može da mu bude majka.

-Da li on možda planira djecu? Pitam jer si ti previše stara da bi se starala o bebi. Ovo je zaista grozno – napisala je jedna žena.

Međutim, Tanya ističe da je Josue punoljetan i da je svjesno ušao u vezu i brak s njom. Vjerovatno se stresirate jer vi nikada ne biste mogli da budete u vezi sa ovako mladim i lijepim momkom. Mi ćemo zauvijek biti zajedno, htjeli vi to ili ne – zaključila je Tanya, a prenosi “TheSun”. hayat.ba