BIVŠA LJUBAV FILIPA ŽIVOJINOVIĆA IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: DA LI VAM JE LJEPŠA OD PRIJE?

Showbizz

BIVŠA LJUBAV FILIPA ŽIVOJINOVIĆA IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: DA LI VAM JE LJEPŠA OD PRIJE?

Prvi put su se zajedno pojavili na koncertu Zdravka Čolića, na Ušću, i mada nisu previše detaljisali o svojoj ljubavi, bilo je jasno da „cvjetaju ruže“. Na jednoj sinoćnoj promociji u Beogradu na crvenom tepihu bile su zvijezde iz sfere muzike, filma i sporta. Ovaj događaj, svojim prisutuvom upriličila je i Maja Mandžuka, najpoželjnija glumica devedesetih.

Lijepa Maja, poznata po ulozi Kate iz filma „Munje“ zablistala je sinoć a mnogi su prokomentarisali da izgleda bolje nego ikad. Na promociji benda Rogatih Maja je došla u pratnji voditeljica Marije Kilibarde i Irine Vukotić, koja je takođe bila izuzetno raspoložena i dotjerana.

Maja, iako godinama živi i radi u Americi pri svakom povratku evocira uspomene na neka davna sjećanja kao i na prijateljstva koja je ostvarila i koja još uvijek traju. Maja Mandžuka i Filip Živojinović su novi par na javnoj sceni, prenijeli su svi mediji u ljeto 2011. godine. Glumica je tada imala 29 godina, a Filip tri godine manje.

Prvi put su se zajedno pojavili na koncertu Zdravka Čolića, na Ušću, i mada nisu previše detaljisali o svojoj ljubavi, bilo je jasno da „cvjetaju ruže“. Prethodno su okončali veze u kojima su do tada bili; Maja deceniju dugu romansu sa biznismenom iz Crne Gore, a Filip se rastao od manekenke Sofije Milošević. Nekoliko mjeseci pošto su svima stavili do znanja da među njima postoji nešto više od prijateljstva Maja i Filip započeli su zajednički život u Los Angelesu. Ona je radila kao producent, a on kao sportski agent. Povremeno su dolazili u Beograd i, kako je vrijeme odmicalo, sve je upućivalo na to da će se uskoro čuti i svadbena zvona.

Međutim, četiri godine kasnije, odlučili su da se raziđu. hayat.ba