ŠOKANTNA FOTOGRAFIJA DOSPJELA U JAVNOST: Bosanac i Nada Topčagić grle 80.000 dolara

Showbizz

ŠOKANTNA FOTOGRAFIJA DOSPJELA U JAVNOST: Bosanac i Nada Topčagić grle 80.000 dolara

“Divan show” iz vikenda u vikend opravdava naziv emisije. Autor i voditelj Ivan Gajić, ugostio je Dragana Stojkovića Bosanaca i njegovu kćerku Džidžu.

Nakon što je, na samom početku razgovora, Bosanac istakao da intervjui sa poznatima treba da se plaćaju, dotakli su se događaja u Americi ovjekovječenog na fotografiji, gdje Bosanac i Nada Topčagić leže na podu u “zagrljaju” sa ogromnom svotom novca.

U pitanju je bila opklada, započeo je Bosanac.

– Pjevači pogode pet, šest, ili deset puta više novca od muzičara, a ja sam pogodio veći honorar od svih pjevača i čak od Nade Topčagić, jer nisam ni htio da idem tamo. Ovo je bilo u Njujorku, u pitanju je samo bakšiš. Opkladili smo se. Izvukao sam svu lovu koju sam imao i bacio na pod. Opklada je bila – ko ima više neka nosi sve. Nada nije smjela da se kladi – kaže kroz smijeh Bosanac.

– Bilo je jedno 80.000 dolara. Nakon toga ispeglamo novčanice, izbrojimo, spakujemo i pošaljemo kući na račun. Šta se radi sa tolikim parama? Brojiš ih i uspavljuješ se, a najljepše ih je dati. Postoji specijalna pegla sa teflonom koja ne gori – našalio se on i nabrojao sve porodične aktivnosti u koje je uložio novac:

– Treba kupiti stan, kuću, školovati djecu, izvesti ženu, a od čega? Od tog novca – dodao je.

U nastavku ispričao je kakav je odnos imao sa kćerkom kada je ona započinjala svoju karijeru, naglasivši da muzikom ne može da se bavi svako i da je muzika – ljubav.

– Kome će roditelj pomoći ako neće djetetu? Naš posao je ljubav. Muzika je ljubav. Za publiku to izgleda kao da je sve zezanje. Ali ja moju tegobu ne mogu da iznesem pred publiku, kada mi je loše. Ne mogu da kažem – e loše mi je danas odsviraću jedno kolo i idem. Ja moram da učestvujem u onom zbog čega sam došao – rekao je Bosanac. (Express/ Kurir)