TIJELO PRONAĐENO U USTIMA ALIGATORA! STRAVIČAN EPILOG POTRAGE ZA NESTALIM DJEČAKOM NA FLORIDI

Region

TIJELO PRONAĐENO U USTIMA ALIGATORA! STRAVIČAN EPILOG POTRAGE ZA NESTALIM DJEČAKOM NA FLORIDI

Nestali dvogodišnji dječak — čija je majka pronađena ubijena u porodičnom stanu u Sankt Peterburgu na Floridi, pronađen je mrtav u petak u ustima aligatora. Dječakov otac je uhapšen zbog sumnje na ubistvo. Tijelo Taylena Mosleyja pronađeno je u ustima aligatora u rekreativnoj zoni, rekao je šef policije Sankt Peterburga Anthony Holloway na konferenciji za novinare u petak uvečer.

Detektivi su pretraživali područje oko parka Del Holms u petak popodne kada su “ugledali aligatora sa predmetom u ustima – rekao je Holloway .

-Kako su se detektivi približavali, ispalili su jedan metak na aligatora – rekao je Mosli. „Aligator je ispustio predmet koji je imao u ustima i uspjeli smo da povratimo Taylenovo tijelo netaknuto”.

Dječakov otac, 21-godišnji Tomas Mosley, optužen je po dvije tačke za ubistvo prvog stepena u smrti 20-godišnje Pashun Jeffrey i njihovog sina Taylena Mosleyja, rekao je Holovej. Tajlen uzrok smrti ostaje nepoznat, rekao je Holovej, dodajući da je Jeffrey pronađen sa više rana od noža.

Jeffrey i njenog sina su pčlanovi porodice posljednji put vidjeli oko 17:20 u srijedu. Policija je saopštila da su kasnije, oko 20.30, komšije čule buku u blizini svog stana, ali policija nije pozvana. Sljedećeg dana, Jeffreyjeva majka je kontaktirala upravnika stambenog kompleksa nakon što se nije čula sa svojom kćerkom. Tada su je našli mrtvu.

FBI i Odjeljenje za sprovođenje zakona Floride pridružili su se lokalnim vlastima u potrazi za Mosleyjem. Tomas Mosley je otišao u kuću svoje majke u srijedu oko 21 sat sa posjekotinama na rukama i šakama, rekao je Holovej, a zatim je primljen u lokalnu bolnicu.

Članovi porodice rekli su da su se Jeffrey i Taylen tek uselili u stambeni kompleks prije oko mjesec dana, piše CBS News. hayat.ba