Zbog Dalile promijenio vjeru, sad ima plan za novu djevojku: Dejan Dragojević Jovani priča samo o Allahu, ima samo jedan cilj!

Showbizz

Zbog Dalile promijenio vjeru, sad ima plan za novu djevojku: Dejan Dragojević Jovani priča samo o Allahu, ima samo jedan cilj!

Pobjednik posljednje sezone Zadruge Dejan Dragojević konačno je otkrio da već četiri godine klanja Allahu, te da na njegovu odluku nije niko uticao. Pobjednik posljednje sezone „Zadruge“ takođe se na ovaj korak odlučio zbog svoje sada već bivše supruge Dalile, a kako je sada islamske vjeroispovijesti, on ubjeđuje svoju aktuelnu partnerku Jovanu da i ona učini isto.

– Dejan objašnjava svojoj djevojci da ukoliko i ona promijeni vjeru, imaće isti pogled na svijet, poštovaće sve muslimanske običaje i post, a odlaziće zajedno i u džamiju – ispričao je izvor blizak Dragojeviću.

– Njega je islam potpuno promijenio. Iako često ističe da je bog jedan i da se svi istom bogu molimo, on klanja Allahu već četiri godine. Kako mi je pričao, u džamiji je pronašao mir, dosta je čitao o toj vjeri prije nego što joj je pristupio i tvrdi da je ona najčistija – ispričao je izvor.

Kako je još rekao, od kada je uplovio u emotivnu vezu s dvadesettrogodišnjom Jovanom iz Gornjeg Milanovca, on pričom o islamu na neki način vrši pritisak na nju da slijedi njegov primjer.

– Ne uslovljava je direktno jer smatra da svako treba da ima pravo na svoj izbor, ali neprestanom pričom o vjeri koju je uzeo, te o navodnim prednostima, on utiče na nju. Normalno je da svaka zaljubljena djevojka mašta o braku s osobom koju voli, a svjesna je da ukoliko ne promijeni vjeru, neće moći da se pred bogom vjenča s Dragojevićem – ispričao je izvor.

Dejan i Jovana uplovili su u odnos prije oko četiri mjeseca. Upoznali su se u noćnom izlasku, a kako je sam izjavio, ljubav među njima odmah je planula.

– Naše upoznavanje je bilo jako čudno i simpatično, pogotovo prvi susret. Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to. Imamo osjećaj kao da smo skupa 10 godina, toliko je opušteno, prelijepo i totalno nevjerovatno da ovako nešto postoji. Pogotovo ona, stvarno je kao stvorena za mene. Nije poznata javnosti, ne prati rijaliti, ne čita novine i portale, što je meni najbitnije, niti je interesuje šta pišu o meni u medijima. Upoznala je moju dušu i srce – pričao je on o Jovani nedavno. Izvor: Alo.rs