DJEVOJKA SA SLIKE KRIJE NAJVEĆU TAJNU: SVI SE ZAPREPASTE KADA VIDE KAKO ZAPRAVO IZGLEDA

Region

DJEVOJKA SA SLIKE KRIJE NAJVEĆU TAJNU: SVI SE ZAPREPASTE KADA VIDE KAKO ZAPRAVO IZGLEDA

Robin je na društvenoj mreži TikTok poznata kao ‘Kraljica transformacije’, jer su njene promjene prije i poslije šminkanja toliko nevjerovatne da ni samu sebe ne može da prepozna! Kako je sama jednom prilikom šaljivo rekla, “ta glamurozna djevojka sa punim usnama i dramatičnom šminkom za oči nije ona”.

Taj njen snimak postao je hit na mrežama, a vidjelo ga je 2,2 miliona ljudi. Zapanjeni pratioci su je pitali gdje su joj nestale usne kad je skinula šminku.

Za razliku od drugih djevojaka koje na toj mreži pokazuju svoje dramatične transformacije, slikajući se prvo bez trunke šminke, a zatim pokazujući moć makeupa, Robin je u video-snimku krenula obrnutim redom. Ona je najprije prikazala sebe sa kompletnom šminkom, punim crvenim usnama i očima istaknutim ajlajnerom uz opasku: “Zar nisam lijepa?”. U sljedećoj sceni pokazala je kako izgleda bez trunke šminke.

Na zaprepašćenje pratilaca njene pune usne jednostavno su nestale nakon što je skinula šminku, lice joj je blijedo i znatno drugačijeg oblika, kao i sve ostalo. hayat.ba

@gloomyxangelx

Let’s just say there’s a lot of talent in us lol 🐠🐱#fypシ #fyp #girlthatsnotme #foryou #foryoupage #makeup #catfish

♬ 444 – jah