DŽEJLA RAMOVIĆ STAJLINGOM U PUSTINJI USIJALA VREO DUBAI: ZABLISTALA U KREM KOMBINACIJI

Showbizz

DŽEJLA RAMOVIĆ STAJLINGOM U PUSTINJI USIJALA VREO DUBAI: ZABLISTALA U KREM KOMBINACIJI

Džejla Ramović trenutno se nalazi u Dubaiju koji je uvijek aktuelna destinacija koju naše javne ličnosti posjećuju tokom cijele godine i odakle se svi vraćaju puni zanimljivih utisaka. Lijepa pjevačica odlučila je da slobodno vrijeme iskoristi kako bi uživala u svim atarakcijama i posjetila sva značajna mjesta u gradu i okolini, a svoje dugodovštine rado dijeli sa pratiocima na Instagramu.

Nakon što je prvih dana obilazila sva dešavanja u gradu, danas se upustila u pravu avaturu u pustinji, a svojom pojavom zasjenila je sve. Džejla je zablistala u krem kombinaciji koju je upotpunila tradicionalnom maramom na glavi dok je pozirala na osunčanim pješčanim dinama.

Objavama ostavila je sve bez daha, a mnogi su prokomentarisali da izgleda kao najlepša pustinjska princeza. Podsjećamo, nekadašnja pobjednica „Zvezda Granda“ nedavno je govorila zbog čega se odlučila da studira kada je oduvijek znala da je muzika njen poziv.

Džejla otvoreno priznaje da joj nije bilo dovoljno samo pjevanje kao životni poziv i onda je uložila u obrazovanje da bi u životu imala više različitih mogućnosti ako se ponovo desi situacija poput pandemije.

-Shvatila sam da moram da se obrazujem da bih bilo šta radila. Naravno, čovjek ima neke razne vještine i možemo se mi snaći na razne načine. Ljudi smo, pametni smo i možemo da se snađemo, ali ja sam željela da nikada u životu ne ostanem na opciji jedan. Htjela sam da imam drugu i treću opciju i da mogu da biram- zaključila je ona. hayat.ba