‘ČUDO OD DJETETA’ SADA RADI U RESTORANU BRZE HRANE DA BI PREŽIVIO

Region

‘ČUDO OD DJETETA’ SADA RADI U RESTORANU BRZE HRANE DA BI PREŽIVIO

Domaćinima Saši Lozaru i Marini Remenarić devetnaestogodišnji Marko Bošnjak pridružio se tik pred uključenje uživo u emisiju Jutarnjeg showa. Teško ujutro ustaje jer do kasno radi kao pomoćni radnik u jednom zagrebačkom fast foodu na Črnomercu – na blagajni i po potrebi pere podove jer, kako je rekao – treba zaraditi za život i režije. Nedavno se iz Berlina, u kojem studira na BIMM institutu, smjer glazbeni biznis, doslovce preko noći odlučio vratiti u Zagreb.

-Probudio sam se jednu subotu i pomislio – zašto sam ja tu? Kupio sam kartu i u utorak sam već došao u Zagreb i rekao ‘ajmo delati’. Impulzivno donosim odluke, tako sam isto donio odluku da odem živjeti u Njemačku.  Nije to neka hrabrost, nama mladima je to normalno, treba slušati sebe i slijediti svoj put. Imam i ja crnih dana, ali nastojim biti dobro – kazao je Marko.

Njegov debitantski nastup na prošlogodišnjoj Dori izazvao je veliku pažnju te je proglašen najvećim iznenađenjem na domaćem izboru za pjesmu Eurovizije. S pjesmom “Moli za nas” završio je na visokom drugom mjestu, ali Marko je to doživio kao poraz.

-Nije to meni uopće lijepo sjelo što sam drugi. Na Doru sam krenuo bez očekivanja, ali onda kada sam vidio reakcije ljudi i kada sam vidio da sam u trendingu i na kladionicama, baš je bio taj neki moment, sve je super – to je to. I onda sam shvatio da to ne ide baš onako kako smo zamislili – vidio glasove žirija… U tom trenutku je valjda prestala moja vizija i apsolutno sam samo čekao da to pristojno odradim, da izađem van iz dvorane i da mogu onako plakati u miru… Jer mi je baš trebalo da otplačem… Jesam, plakao sam i tulio, baš sam odtulio nekoliko sati dobro i onda sam se osjećao puno lakše – priznao je.

Ovogodišnje pobjednike Let 3 i pjesmu “Mama ŠČ” smatra kvalitetnima i očekuje ih u finalu, a on se sam na Doru planira vratiti tek kada bude siguran da ima pobjedničku pjesmu za Eurosong.

Do tada njegova nova pjesma “Spokojan” otkako je izašla – ne napušta radijski eter. Na njoj je ponovno udružio snage sa svojim dugogodišnjim suradnicima Vlahom Arbulićem i Mihovilom Šoštarićem. Njegova životna priča u pjesmi je pretočena u tekst, a spot je sniman u okolici Rame i Ramskog jezera, što je za Marka posebno značajno jer je riječ o njegovu rodnom kraju i svakako će se naći na albumu koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana.

-Moji planovi su da budem sretan i ispunjen i da do kraja godine izdam album. Nadam se da ću naljeto imati gaže, zovite me da nastupam da mogu dati otkaz u fast foodu i živjeti od muzike! – poručio je Marko.

Svojim talentom Marko osvaja simpatije gdje god se pojavi. Ambicije tog mladog muzičara su velike i ne sumnjamo da će jednog dana puniti arene, što si je i sam poželio. hayat.ba