UKRAO TRAMVAJ PA SE VOZIO NEKOLIKO STANICA: POLICIJA GA PRONAŠLA, RADI SE O UČENIKU SREDNJE ŠKOLE

Region

UKRAO TRAMVAJ PA SE VOZIO NEKOLIKO STANICA: POLICIJA GA PRONAŠLA, RADI SE O UČENIKU SREDNJE ŠKOLE

Policija je pronašla mladića koji je prije nekoliko dana ukrao tramvaj u Zagrebu i vozio ga po Trešnjevci. Priveden je i prepraćen sucu. Mladić je punoljetan, inače učenik srednje škole. Podsjetimo, mladić je uskočio u srijedu uvečer u tramvaj parkiran kraj spremišta Ljubljanica na zapadu Zagreba. Uspio je proći čak četiri stanice, odnosno 1,4 kilometra koliko mu je trebalo da Ozaljskom stigne do Tratinske 65 i stanice Badalićeva. Kad se dovezao na odredište, samo je otvorio vrata i otišao u nepoznatom smjeru.

Iz ZET-a su potvrdili krađu te su napisali kako je niskopodni tramvaj bio pripremljen za izlaz u saobraćaj.

– Centar za nadzor i upravljanje prometom ZET-a je sukladno predviđenom protokolu, odmah po saznanju na teren uputio kontrolu prometa te je pozvana i policija koja je u Tratinskoj 65 zatekla napušteno vozilo. U tramvaju tijekom tog događaja nije bilo putnika, a u incidentu niko nije povrijeđen niti je oštećeno vozilo – napisali su iz ZET-a, piše 24sata.hr.

ZET je odmah pokrenuo internu istragu kako bi se utvrdilo što se dogodilo i ko je odgovoran za ovaj propust, kako se on više ne bi ponovio. Istrazi su zasigurno pomogle i snimke koje su se širile društvenim mrežama hayat.ba.