NAŠU PEVAČICU MUŽ POKUŠAO DA U*IJE NA JEZIV NAČIN: Prošla kroz pravi PAKAO, ovako danas izgleda FATALNA NATAŠA

Showbizz

NAŠU PEVAČICU MUŽ POKUŠAO DA U*IJE NA JEZIV NAČIN: Prošla kroz pravi PAKAO, ovako danas izgleda FATALNA NATAŠA

Nataša Đorđević preživela je pravi pakao kada je njen nevenčani suprug udario u njen automobil sa ciljem da joj naudi. Đorđevićeva ovaj događaj nije krila od javnosti, već je o njemu svojvremeno govorila i u emisiji.

“Iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli”, rekla je jednom prilikom pevačica.

Ovako Nataša posle dosta godina gleda na situaciju kroz koju je prošla:

“Mene i danas nervira kada se pojavi taj članak, posle ne znam, deset godina, a kao da je juče bilo. Bože moj to je tako, nije baš kako pričaju ljudi, ali jeste bio težak raskid.”

Đorđevićeva ističe da se danas sukob koji je imala tad slegao.

“To je bio raskid koji nije tekao baš glatko, naravno posle toliko godina naše veze. Ja sa tim čovekom imam sina, ali sada se sve sleglo. Treba svi da imamo dobar odnos i funkcionišemo kako treba zbog deteta”, ispričala je pevačica. (Espreso/Grand Online)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Natasa Djordjevic (@natasa_djordjevic_official)