ĆERKICU OBLAČI STOPALIMA: „Devojka sa krilima“ objavila video sa bebom i oduševila sve!

Showbizz

ĆERKICU OBLAČI STOPALIMA: „Devojka sa krilima“ objavila video sa bebom i oduševila sve!

Dejana Bačko, srpska paraolimpijka, pokazala neverovatnu snagu i ljubav dok oblači ćerku uz pomoć svojih nogu Dejana Bačko, naša paraolimpijka, objavila je na društvenim mrežama video u kome oblači svoju ćerku Laru – uz pomoć svojih stopala!

Ovaj video je izazvao oduševljenje mnogih korisnika koji su se divili njenom majčinskom instinktu i snalažljivosti. Dejana je nedavno postala majka, a svojom otvorenošću i pozitivnim stavom je osvojila srca mnogih pratilaca na Instagramu. Pozitivni komentari su se nizali, a svi pratioci „Devojke sa krilima“ pružaili su joj punu podršku i kako kažu „skidaju joj kapu“.

Dejana Bačko je neverovatna osoba koja je uspela da savlada mnoge izazove u životu uprkos svojoj specifičnoj situaciji. Rođena bez ruku, Dejana je naučila da se oslanja na svoje telo na drugačiji način i da iskoristi svoje sposobnosti na najbolji mogući način. Osim što je paraolimpijka u tekvondou, Dejana je i uspešna slikarka i influenserka.

Majčinstvo za Dejanu predstavlja novi izazov, ali ona je spremna da se suoči sa njim i savlada ga. Kao i svaka druga majka, ona želi da pruži najbolje svojoj deci i da im bude podrška u životu. Dejana je izuzetno hrabra i inspirativna osoba, koja nam pokazuje da možemo prevazići sve prepreke koje nam život postavi.

Njena odlučnost i upornost nam daju motivaciju da se suočimo sa svojim sopstvenim izazovima i da ih prevaziđemo. Dejana Bačko je primer kako osoba može da prevaziđe svoje fizičke nedostatke i postigne uspeh u životu. skynews.rs

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Girl with wings 🦋 (@devojka_sa_krilima)