Moka Slavnić bi da usvoji Anđelu: Tvoji ti nisu spremili ništa za slavu, ali sa mnom uvijek možeš da slaviš!

Showbizz

Moka Slavnić bi da usvoji Anđelu: Tvoji ti nisu spremili ništa za slavu, ali sa mnom uvijek možeš da slaviš!

Moka Slavnić nikada nije krio koliko je oduševljen već sada bivšom ljubavnicom svog sina, Anđelom Đuričić, za koju se uveliko piše kako su je se roditelji odrekli. Moka je čak “pljunuo” na Anu Ćurčić i sve ono što je godinama radila za njegovog sina Zvezdana Slavnića, dok je u isto vrijeme Anđelu Đuričić zdušno branio i dizao u nebesa.

Sada kada mediji uveliko pišu kako su se roditelji odrekli Crnogorke, naročito otkako nije dobila čestitku za Vaskrs, Moka je odlučio da snimi video u kojem govori da će uvijek biti uz Đuričićevu.

– Draga dijasporo, želio bih i ovoga puta da potvrdim moju iskrenu naklonost prema Anđeli, jer kao što svi znate od prvog minuta sam bio vrlo sretan što je ona sa Zvezdanom i kao takvoj se zahvaljujem za sve najljepše trenutke koje je moj sin doživio sa njom u posljednjih 10 godina. Ona kao moja kćerka, jer samo tako mogu da je gledam, zaslužuje maksimalno zaštitu i maksimalno poštovanje za sve što je učinila za mog sina – započeo je on i nastavio:

– Kako će se dalje odvijati situacija ja to ne mogu da pretpostavim, ali ona će biti uvijek u mojoj zaštiti i ako želi, pošto je stric rekao da neće imati slavu, može da slavi sa mnom uvijek moju slavu. Draga Anđela, da znaš, kako ti kažeš čika Moka će biti uvijek za tebe. Svi oni koji mi ne vjeruju mogu da pitaju Dalilu, Memu i sve ostalo, a pogotovo Draganu iz Geteborga, jer u životu postoji samo jedna istina, a postoji sto verzija. Voli vas Moka. Ekskluziva.ba