“JA SAM VIDIO PANTALONE I SLIČNU BOJU KOSE KAKVU IMA MOJA KĆERKA…” Otac učenice opisao pakao iz Urgentnog centra

Region

“JA SAM VIDIO PANTALONE I SLIČNU BOJU KOSE KAKVU IMA MOJA KĆERKA…” Otac učenice opisao pakao iz Urgentnog centra

Bojan Borovčanin, pomoćnik direktora Kliničnog centra za opšte poslove i bezbjednost i otac djevojčice koja ide u Osnovnu školu “Vladislav Ribnikar” ispričao je kako se juče osjećao kada je saznao da se u toj ustanovi dogodila pucnjava.

Borovčanin je za TV Prva naveo da je čuo juče ujutru informaciju da je na Vračaru bila pucnjava i da ima stradale i ranjene djece.

– Ja trčim dole do Urgentnog centra i poslije par trenutaka stiže sanitetsko vozilo, iznose djevojčicu. Prilikom iznošenja iz saniteta, ja sam vidio pantalone i sličnu boju kose kakvu ima moja ćerka. U tom trenutku, taj osjećaj…zaledio sam se. Prišao sam i vidio da, ako mogu reći na sreću, nije moje dijete. Taj osećaj, taj trenutka bola – rekao je Borovčanin.

Dodao je da je tada shvatio koliko je ozbiljna situacija.

– Kad vidite da transportni radnik koji je ušao na mjesto zločina da im pruži pomoć izlazi iz vozila i povraća i plače, to mi je pokazalo koliki je horor i užas bio. Da ne pričam o roditeljima koji dolaze tu i traže svoju djecu…Boga molite da je negdje u bolnici, a ne da ga ne nađe – dodao je. (Espreso.rs)