VELIKO POMIRENJE ODMAH NAKON ČESTITKE NJENIH RODITELJA: Anđela i Zvezdan prevarili naciju, tajno se sastali, pa sve dogovorili!

Showbizz

VELIKO POMIRENJE ODMAH NAKON ČESTITKE NJENIH RODITELJA: Anđela i Zvezdan prevarili naciju, tajno se sastali, pa sve dogovorili!

Zvezdan Slavnić sinoć je završio svoj odnos sa Majom Marinković, a već danas poželeo je da se pomiri sa bivšom ljubavnicom, Anđelom Đuričić, koja je jedva dočekala njegov prilazak. Iskoristio je priliku da joj se obrati u radionici, a ona mu je, najpre, poručila da joj je žao što joj nije čestitao slavu:

– Ne, samo nisam želeo da ti priđem i da dobijem ono du*aj ga. Prvo video sam da si dobila čestitku, nisam hteo da ti pokvarim to raspoloženje. Sad sam čekao priliku, nisam znao kakva će reakcija da bude. Ani recimo nisam čestitao, video sam da si vidno bila srećna. Samo hoću da ti kažem da kad god budeš želela da pričamo, možemo. Žao mi je zbog svega što se desilo, nije to trebalo na takav način. Meni je jako žao – govorio je Zvezdan.

– Nemam ja tebi šta da kažem, previše sam sluđena zbog svega, ne znam šta bih rekla – kazala je Anđela.

– Znam, ali sada vidiš da nisi sama, ovo će ti sigurno pomoći. To mi je drago, žao mi je samo što nije došlo ranije, ali sad je tu. Ne moraš ništa da mi kažeš, a ja tebi nemam šta da kažem osim izvini. Kad budeš spremna da pričaš, dođi – kazao je Zvezdan. (e-turneja.com)