Priznanje Miloša Bojanića o prevari i vanbračnom sinu: Oduvek sam želeo treće dete!

Showbizz

Priznanje Miloša Bojanića o prevari i vanbračnom sinu: Oduvek sam želeo treće dete!

Miloš Bojanić svojevremeno je komentarisao spekulacije da ima vanbračnog sina, te tada istakao da će ukoliko ima vanbračno dete odmah ga priznati.

Folker je, naime, pred sam ulazak u rijaliti “Zadruga 3” iznenadio mnoge priznanjem da je svojevremeno u Americi prevario svoju suprugu sa dvadeset godina mlađom ženom.

Bojanić je tada za “Informer” poručio da će priznati vanbračno dete, ako ga ima.

– Ako u Americi ili bilo gde na svetu postoji žena koja ima naše dete, neka se javi! Uradićemo DNK analizu i odmah ću priznati dete – rekao je pevač, pa bez pardona poručio kako ne može da se seti detalja neverstva:

– Ko zna šta je sve bilo pre mnogo godina. Iskreno, ja sam oduvek i želeo treće dete.

– Da imam vanbračnog sina, odmah bih ga priznao. Ma iste sekunde bih to uradio – rekao je popularni pevač, koji sa suprugom Brankom ima dva sina, a jedan od njih, Mikica Bojanići je učesnik “Zadruge 6”.

Pevačeva supruga se zove Branka i mlađa je od njega 24 godine. Njih dvoje žive u Sremskoj Kamenici, a osim raskošne kuće, otkrio je da u svojoj garaži ima pravo bogatstvo. U svojoj kolekciji oldtajmera ima i skupoceno vozilo koje je pripadalo Josipu Brozu Titu. (Kurir.rs/Informer/Blic)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bojanic Milos (@b.bojanic)