Priča ovog mladića će vas ostaviti u suzama: Danas sam šetao gradom i naišao na bakicu koja je prosila…

Priča ovog mladića će vas ostaviti u suzama: Danas sam šetao gradom i naišao na bakicu koja je prosila…

Priča anonimnog mladića koja je objavljena na internetu glasi ovako: Danas sam šetao gradom i naišao na bakicu koja je prosila s natpisom “Gladna sam, pomozite mi molim Vas”. Ja dođem do nje i upitam je što bi voljela pojesti a ona meni “Što god sinko, samo da je hranjivo i da će me to držati do sutra”

Ja onako sav lud krenem u dućan i kupio sam joj svakakve namirnice, od jaja, tijesta, brašna, ulja, jogurta, mlijeka pa sve do ručnika i papuča.

Izašao sam iz dućana noseći 7 vrećica i dao ih njoj, a ona se digla tako me čvrsto zagrlila, zahvalila kroz suze i rekla mi “Ja sam ga molila da mi dođe neki spas, neka nada i onda si se pojavio ti, sada ga ti moli za nešto što tebi treba”.

Bakina kuća samo što se nije srušila Ja sam se nasmiješio i otpratio je do njene kućice, kada sam ju vidio ostao sam u čudu. Kuća samo što se nije srušila, korov je prekrio prozore, krovišta gotovo nije ni bilo. Ušao sam i rekao joj, gospođo od sutra krećemo u renoviranje Vaše kućice, samo je ostala u čudu i plakala.

Evo me sada na kavi kod prijatelja i dogovaramo sve što nam je potrebno za renoviranje njene kuće. Inače smo mladi momci od 20 godina. Ljudi ne bojte se pomoć drugome, dobro se dobrim vraća.” Iako ne možemo potvrditi činjenice, niti istinitost priče koja je ovdje ispričana, mislimo da ćete biti oduševljeni njezinim srdačnim ishodom. Svima bi nam dobro došao odmor od ciklusa negativnih vijesti. Uživajte! titox.net

 

Share this content:

You May Have Missed