ANĐELINI RODITELJI PRAVE ZAMKU ZA ĆERKU! Smislili plan kako da je odvoje od Zvezdana, samo treba da uradi jednu stvar!

Showbizz

ANĐELINI RODITELJI PRAVE ZAMKU ZA ĆERKU! Smislili plan kako da je odvoje od Zvezdana, samo treba da uradi jednu stvar!

Roditelji Anđele Đuričić imaju plan da je odvoje od Zvezdana Slavnića. Anđela Đuričić još nije otišla u Crnu Goru kako bi videla roditelje Ljiljanu i Velišu, već i dalje živi sa Zvezdanom Slavnićem i to kod njegovog oca Moke Slavnića.

– Anđela se čula sa svojim roditeljima čim je diskvalifikovana iz rijalitija. Nekoliko puta ih je zvala da dođu u Beograd, a ono što ih je prvo pitala to je kako se osećaju. Znamo samo da su joj rekli, ”dobro smo, živi i zdravi šta si nam ti uradila.” Đuričići su čestita porodica i porodica za primer u Crno Gori i sve ovo što se desilo u rijalitiju im je jako teško palo. Zbog toga su rešili da pozovu Anđelu u Crnu Goru. Ona im je nekoliko puta rekla da ne želi da dođe, da želi da živi sa Zvezdanom i da oni dođu u Beograd da se vide. Međutim, njen otac insistira da se ona pojavi u Crnoj Gori – priča izvor, koji otkriva da je ukoliko se to bude dogodilo, njihov plan je da je navodno zadrže i odvedu u planinu i na taj način je odvoje od Zvezda.

– Ljudi Anđelu podržavaju, ali ne mogu da veruju da se ona i posle rijalitija drži svog izbora. Nemaju oni ništa protiv njega lično, ali imaju protiv da ona bude u toj vezi. Zato i ne dolaze u Beograd, da je navedu da dođe u Crnu Goru, da je tamo zadrže i da joj Zvezdana izbiju iz glave. Ona je imala samo momke, a ne starije oženjene muškarce, ovo je sramota za njih. To im je plan. Anđela je vezana za porodicu, neće moći ona još dugo da izdrži, a da ih ne vidi. A oni ne popuštaju, neće u Srbiju, a ona se nećka, kao da nešto predoseća pa zbog toga neće u Crnu Goru. Mada slomiće se vrlo brzo, roditelji, prijatelji, bratov grob da obiđe.. Sigurno će ona doći, a onda će joj ispariti Zvezdan iz glave – rekao je izvoz. kurir.rs/skandal