JEREMIĆKA IZNENADILA IZJAVOM: SPAVALA BIH U KONTEJNERU! Voditeljka otkrila svoj tip ličnosti i na šta troši BASNOSLOVNE SUME PARA!

JEREMIĆKA IZNENADILA IZJAVOM: SPAVALA BIH U KONTEJNERU! Voditeljka otkrila svoj tip ličnosti i na šta troši BASNOSLOVNE SUME PARA!

Voditeljka Jovana Jeremić iskeširala je basnoslovnu sumu novca za novi stan koji sređuje, a koji se nalazi u blizini njenog trenutnog doma. Povodom toga, ekipa Kurira patrolirala je Dorćolom gde su nam voditeljkine komšije otkrile iz prve ruke kakva je ona zapravo.

– Dobra je kao komšinica, simpatična, draga – rekla je jedna komšinica.

Onda se desilo iznenađanje. U svom kraju pojavila se upravo Jovana Jeremić i dala izjavu za Kurir TV:

– Kunem ti se, sad pričam sa ćaletom. Moj tata je rekao da sam ja jedini veći materijalista od moje keve. I rekla sam da jesam. Apsolutno jesam. Da nisam biznismen spavala bih u kontejneru ili bih živela kao podstanar. Izvini sve što imam, od igle do stanova kupila sam isljučivo sama – rekla je voditeljka i dodala:

– Ja sam sve uložila ui nekretnine i opet ću kada ponovo zaradim novac kupiti nekretnine. Neko kupuje tašne, ja kupujem stanove šta ćeš sad.

Bila je ubeđena da komšije o njoj misle sve najbolje:

– Sve najbolje misle o meni. Ja kad vidim da moj komšija dolazi, ja mu sačuvam mesto da se parkira. Svi se lepo družimo.

Druga komšinica takođe je za nju imala lepe reči:

– Vidim je ponekad. Prelepa je i divna je. Unela je nešto novo u subotu i nedelju. Pa i brat joj je tu i snaha. To su moje prve komšije. (Kurir.rs)

Share this content:

You May Have Missed