Detalji stravične nesreće : Poginule sestre, drugi auto je vozio 19-godišnjak

Region

Detalji stravične nesreće : Poginule sestre, drugi auto je vozio 19-godišnjak

O jačini udara na mjestu događaja svjedočio je i motor jednog od automobila koji je odbačen 20-ak metara dalje U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas, 40 minuta nakon ponoći, na hrvatskoj državnoj cesti D1 poginule su dvije ženske osobe od 25 i 21 godinu, a 19-godišnji vozač drugog automobila je lakše povrijeđen.Hrvatski mediji javljaju da su smrtno stradale dvije sestre.

Nesreća se dogodila u Dicmu nedaleko Prisoja gdje su se sudarila dva automobila marke Mercedes i Škoda. Za volanom Mercedesa je bio 19-godišnjak, dok su u Škodi bile dvije djevojke za koje se neslužbeno doznaje da su sestre.

Prema nezvaničnim saznanjima, jedna od sestara je sinoć proslavila rođendan. U direktnom sudaru obje su stradale na mjestu. O jačini udara na mjestu događaja svjedočio je i motor jednog od automobila koji je odbačen metrima od automobila.

Uviđaj je trajao do 4.40 sati, a obavio ga je zamjenik Općinskoga državnog odvjetništva iz Splita u saradnji sa sinjskom policijom, a za to je vrijeme promet se odvijao jednom trakom. Policija jutros nije imala podatke kolikom brzinom su se vozila kretala. Zasad nije poznato ni kako je točno došlo do nesreće. Vozač je alkotestiran i čeka se nalaz krvi.

Bijela Škoda u kojoj su poginule sestre potpuno je uništena. Iz tog vozila je ispao i motor i završio dvadesetak metara dalje. Smrskan je i crni Mercedes koji je vozio 19-godišnjak. titox.net