ONE SU ZAPALILE CRVENI TEPIH U FINALU! Sevale su gaćice, intimne tetovaže i duge noge, a evo ko je došao bez donjeg veša!

Showbizz

ONE SU ZAPALILE CRVENI TEPIH U FINALU! Sevale su gaćice, intimne tetovaže i duge noge, a evo ko je došao bez donjeg veša!

Dve superfinalne noći izazvale su opšti haos kod muškaraca, jer su devojke dolazile nikad izazovnije i vatrenije na crveni tepih Šimanovaca. Neke od njih su svojim stajlinzima oduševile sve prisutne, a neke su pokazale više nego što se očekivalo.

Slađa Lazić već prve noći pojavila se bez doneg veša, ali ni u drugoj nije razočarala gledaoce, te je došla u zelenoj haljini sa još vežim izrezom.

Šarmen Soraja takođe nije izostala kada je u pitanju duboki šlic, a pored međunožja sevala je i tetovaža koja se prostirala dužinom cele noge.

Milena Kačavenda zablistala je kada se pjavila na finalnoj večeri, a ove noći pokazala je tetovažu na intimnom delu tela i izmamila dah svim prisutnima.

Žana Maliković Đorđević iako je navikla na publiku na svoja atraktivna izdanja, ovoga puta je ponovo izmamila dah svim prisutnima koji nisu skidali pogled sa njenog bujnog poprsja.

Bivša zadrugarka Ana Jovanović pojavila se u nešto svedenijem izdanju, a za ovu priliku odabrala je proverenu kombinaciju u crnoj boji.

Glumica Miljana Popović se pojavila prve noći u nežnoj mini haljini sa puštenom dugom kosom, te je zasijala u punom sjaju i izgledala potpuno prirodno. Kurir.rs/J.M.Đ.