BAHATO PONAŠANJE ALEKS NIKOLIĆ! Bivša zadrugarka izbacuje ljude iz lajva jer joj ne šalju novac: Fanovi joj poručili da NAĐE POSAO

Showbizz

BAHATO PONAŠANJE ALEKS NIKOLIĆ! Bivša zadrugarka izbacuje ljude iz lajva jer joj ne šalju novac: Fanovi joj poručili da NAĐE POSAO

Starleta Aleksandra Nikolić, kao i mnogi drugi zadrugari, sigurnu zaradu našla je na Tiktoku. Naime, na pomenutoj platformi Aleks igra takozvane “mečeve”, ljudi joj šalju giftove, ali očigledno, po njenom mišljenju, nedovoljno.

Aleksandra se u najnovijem uključenju obratila pratiocima, besna jer joj ne šalju dovoljan broj poklona. Nikolićeva se razbesnela usred lajva i najpre zapretila svojim gledaocima, a zatim im i naredila da napuste njen profil.

– Ajde, šta ste došli tu da prisluškujete, vas 651 osoba, niko ništa ne “gifta” niti “tapka”! Ajde bre, ako ne “giftate” i ne “tapkate”, napolje, bre – rekla je ona i ostavila sve u šoku.

Komentari ispod snimka koji se deli neverovatnom brzinom na mrežama, mahom su negativni, a mnogi žestoko osuđuju ovakvo bahato ponašanje starlete i bivše zadrugarke i poručuju joj da joj je bolje da nađe neki normalan posao, a ne da “prosi” za novac.

Podsetimo, Aleksandra nije jedina koja pokušava da stekne novac na Tiktoku. Na pomenutoj platformi se nalazi veliki broj bivših zadrugara, a neki od njih su Zvezdan Slavnić, Nenad Aleksić Ša, Filip Car, Nenad Neca Lazić, Ana Spasojević, Anđela Đuričić, Dalila Dragojević, Marijana Zonjić, kao i mnogi drugi…. (Kurir.rs/Telegraf)