“RODIĆU CARU ČETVORO DECE” Aleks otkrila šta će uraditi sa 50.000 €, progovorila o SVADBI, a evo kad sa Filipom odlazi u Hrvatsku

Showbizz

“RODIĆU CARU ČETVORO DECE” Aleks otkrila šta će uraditi sa 50.000 €, progovorila o SVADBI, a evo kad sa Filipom odlazi u Hrvatsku

Pobednica “Zadruge 6” Aleks Nikolić kaže da će roditi Filipu Caru četvoro dece!Starleta je u superfinalu rijalitija zauzela prvo mesto i uzela nagradu od 50.000 evra, dok je vicešampionska pozicija pripala Ani Ćurčić.

– Presrećna sam! Potajno sam se nadala pobedi, ali sam imala jaku konkurenciju, pa nisam bila sigurna. Filip i ja smo zajedno, volimo se i planiramo budućnost. Treba još da se dogovorimo kada će svadba, ali očekujem da bude što pre! Volela bih da uskoro postanem majka. Maštam da rodim četvoro dece – kaže Nikolićeva, koja uskoro putuje sa Carem u Hrvatsku.

– Biću neko vreme u Beogradu, da bih završila obaveze. Filip će obići baku i rodbinu u Novom Sadu. Potom pakujemo kofere i idemo kod njegovih u Crikvenicu.

Na pitanje na šta će da potroši 50.000 evra, Aleks odgovara:

– Srediću mami i sestri stan u Krnjači, a ostatak ću da uložim u privatan biznis. Još ću da razmislim šta će to biti. Moj život nije bio lak, a konačno ću da stanem na noge.

Ona se osvrnula i na glavnu konkurentkinju za prvo mesto – Anu Ćurčić.

Aleks smatra da je, za razliku od bivše supruge Zvezdana Slavnića, bila iskrena:- Ana je pričala da ne voli Zvezdana i da ga se plaši, a onda mu je merila temperaturu i pisala pesme. Za razliku od nje, ja sam ljude koji su me povredili i naneli mi traume, precrtala!

Pobednica “Zadruge 6” otkriva da je osoba koju je precrtala zapravo njen otac. Upoznala ga je tek kad je imala 11 godina.

– Sećam se, Slovenka je organizovala naš prvi susret. Dogovorila se sa njim da se nađemo u Meku. Prišao mi je, pružio ruku i rekao: “Ja sam tvoj tata”. Potom je počeo povremeno da dolazi kod mame i mene u Krnjaču. Iako je odlično zarađivao u inostranstvu, slao nam je 100 evra mesečno, pa smo jedva sastavljale kraj sa krajem. Frižider nam je bio prazan! Mama je radila u kineskoj radnji i kao tetkica u školi, ali se razbolela i morala da da otkaz. Međutim, otac je počeo sve češće da dolazi kod nas i da nam remeti mir. Bio je strašno nervozan. Već sa vrata bi počeo da pravi haos, urla, tuče mamu… Zato sam ubedila mamu da odemo odatle, a imala sam samo 200 dinara u džepu. Tad sam počela da radim i snalazim se da bismo preživele – priča ona i dodaje da želi da zaboravi prošlost i okrene se novom životu sa Filipom.

– Strašne događaje sam duboko potisnula, jer bih poludela da razmišljam o njima. Spremna sam za lepšu budućnost, a ova pobeda će mi je omogućiti. kurir.rs/informer